Παππάς: "Ματς ζωής ή θανάτου με τον Αστέρα"

Ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του στη Δημόσια Τηλεόραση μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Λαμποράλ Κούτσα τόνισε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε το κακό ξεκίνημα στον αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στον... τελικό του ΟΑΚΑ λέγοντας πως άπαντες θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

"Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αρχικό μας πλάνο και οι αντίπαλοί μας κατάφεραν να βρουν ρυθμό με τα εύστοχα σουτ. Αυτό μας πλήγωσε.

Στη συνέχεια καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά όμως στο κρίσιμο σημείο πήραν και πάλι διαφορά και πήραν τη νίκη'', δήλωσε ο 23χονος γκαρντ του Παναθηναϊκού για να συμπληρώσει:

''Σίγουρα όταν έχεις το τελευταίο σουτ, το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Αυτό βέβαια δεν μας κάνει χαρούμενους γιατί ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να κερδίζει κάθε ματς. Δεν μπορούμε, λοιπόν, να είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τακτική μας, είχαν και λίγο τύχη γιατί τους πήγαν τα σουτ. Τώρα ρίχνουμε το βάρος στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα που είναι ζωής ή θανάτου και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα