Πανηγυρίζει την παραμονή του ο Αετός...

Την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει ο Αετός, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση ως νεοφώτιστος κατάφερε να κερδίσει μια θέση και στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Συγκεκριμένα ο Ερμής Λαγκαδά ενημέρωσε και τον Αετό, αλλά και την ομοσπονδία ότι δεν δύναται να κατέβει στην Αθήνα για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής, και έτσι το συγκρότημα του Βαγγέλη Μάγειρα θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 20-0,

με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει το δικαίωμα να μην βρεθεί σε ένα παιχνίδι, με μοναδική ποινή τον μηδενισμό. Θυμίζουμε ότι ο Ερμής έχει υποβιβασθεί στην Β' Εθνική, και έτσι θέλησε να γλυτώσει τα έξοδα για ένα τέτοιο ταξίδι χωρίς αγωνιστικό κίνητρο.

Έτσι, ο Αετός έχοντας και το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό την τελευταία αγωνιστική κερδίζει και μαθηματικά την παραμονή του, καθώς αυτή την στιγμή έχει 31 πόντους και με τις δυο νίκες φτάνει τους 35 βαθμούς, ενώ και σε περίπτωση ήττας στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ θα φτάσει τους 36 βαθμούς, με τον Φίλιππο και Ηρακλή που έχουν αγώνα και μεταξύ τους, και να φτάσουν τους 36 πόντους, υστερούν σε ισοβαθμία με τον Αετό.

Keywords
Τυχαία Θέματα