Παλιές αμαρτίες…

Με τα… δόντια κρατιόμαστε να μην γράψουμε τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει η ενασχόληση με το μπάσκετ για κάποιους ανθρώπους. Και δεν το γράφουμε, για να μην κάνουμε κακό στο μπάσκετ. Όμως, μικρή σημασία έχει η… καταγραφή, όταν υπάρχει… δράση.

Η ουσία του θέματος: Ο Κώστας Κουτσούκος, που για ένα χρονικό διάστημα είχε αναλάβει την προεδρία του Αμαρουσίου απειλείται με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, λόγω της μη καταβολής συμφωνηθέντων χρημάτων του Αμαρουσίου στον Λευτέρη Ακεψιμαΐδη.

"Να πλήρωνε" θα πείτε κι ενδεχομένως

να έχετε δίκιο. Μόνο που το συμβόλαιο με τον παίκτη είχε υπογράψει (πότε πρόλαβε το θηρίο;), ο κ. Γκάμαρης! Τις δικές του αμαρτίες πληρώνει ο κ. Κουτσούκος, που τώρα καλείται να βρει λύση σε ένα πρόβλημα, το οποίο λύνεται πολύ πιο δύσκολα από τον κύβο του Ρούμπικ.

Ως γνωστό το Μαρούσι βολοδέρνει κάπου στη Β' εθνική, χωρίς χρήματα, χωρίς χορηγούς, χωρίς έσοδα και φυσικά χωρίς να μπορεί με τη λειτουργία του να καλύψει το ποσό, το οποίο "χρεώθηκε" ο κ. Κουτσούκος (αυτός, η δημοτική αρχή και όσοι είχαν αποθέσει τις τύχες του συλλόγου στο "αχτύπητο δίδυμο" Μαρρή - Γκάμαρη, δεν είναι άμοιροι ευθυνών, αλλά όχι κι έτσι), που τώρα τρέχει και δεν φτάνει.

Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε σταθερά με το μέρος των παικτών (που είναι ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι, αλλά και οι πρωταγωνιστές του μπάσκετ), όμως αυτό δεν σημαίνει ότι χαιρόμαστε να βλέπουμε παράγοντες (όποιου βεληνεκούς) να βρίσκονται στα πρόθυρα της… χρεωκοπίας, ή να χάνουν περιουσιακά τους στοιχεία, μόνο και μόνο επειδή βρέθηκαν στη θέση του προέδρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα