Εκπληκτική Γαλλία

Η Γαλλία πήρε τη νίκη απέναντι στη Λιθουανία με 82-74, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, όπου το θέαμα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι δύο ομάδες κυνηγούν την υψηλότερη δυνατή θέση στην πρώτη φάση του Ολυμπιακού τουρνουά και μπήκαν αποφασισμένες για να πετύχουν τον στόχο τους.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τη Γαλλία να προηγείται με τέσσερις πόντους, όμως το σκηνικό άλλαξε

στο δεύτερο όταν ο Πότσιους άρχισε να "πυροβολεί" και τη Λιθουανία να περνάει μπροστά στο σκορ, μετατρέποντας το παιχνίδι σε ντέρμπι.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο... σκληρό με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τη Γαλλία να ισοφαρίζει σε 49-49. Εκείνο το σημείο ήταν και η... αρχή του τέλους, αφού οι "τρικολόρ" με τον Πάρκερ και τον Μπατούμ να κάνουν τα "μαγικά" τους πήραν το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Όσο κι αν προσπάθησαν οι παίκτες του Κεμζούρα να ανατρέψουν το σκηνικό με σουτ από την περιφέρεια, οι Γάλλοι απαντούσαν με τον ίδιο τρόπο και το ροζ φύλλο αγώνα κατέληξε στα χέρια τους.

Τα δεκάλεπτα: 25-21, 39-43, 59-52, 82-74.
ΓΑΛΛΙΑ (Κολέ): Σεραφέν 2, Μπατούμ 21 (1), Τραορέ, Πάρκερ 27 (2), Μποκολό, Πιετρούς, Ντε Κολό 8 (1), Ντιό 10, Τουριάφ 6, Ζελαμπάλ 8 (2).
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (Κεμζούρα): Καουκένας 2, Καλνιέτις 6, Μασιούλις 4, Πότσιους 15 (3), Σεϊμπούτις 4, Σονγκάιλα 4, Γιασάιτις 11 (3), Κλέιζα 17, Καβαλιάουσκας 5, Γιασικεβίτσιους 2, Βαλαντσιούνας 4, Γιανκούνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα