Παίκτης του Απόλλωνα ο Σιγκούνας!

Ολοκληρώθηκε το deal του Απόλλωνα Πατρών με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα, ο οποίος επιστρέφει στην Basket League και την Ελληνική Α1 μετά από το επιτυχημένο πέρασμα του από το Σουηδικό πρωτάθλημα και την LF Basket όπου είχε είχε 11,4 πόντους και 6,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σε 32 παιχνίδια.

Με χθεσινό (24/3) μας ρεπορτάζ σας είχαμε ενημερώσει για την πρώτη

επαφή των δυο πλευρών (Ελεύθερος ο Σιγκούνας, πρώτη επαφή με Απόλλωνα), καθώς ο Νίκος Βετούλας έψαχνε μια ποιοτική λύση στις θέσεις των φόργουορντ, και την βρήκε στο πρόσωπο του 27χρονου Έλληνα παίκτη. Ο Σιγκούνας, ,μετά το πέρασμα του από τον Πανευλευσινιακό, Παγκράτι, Αρκαδικό και Ερμή Λαγκαδά, επιστρέφει στην Α1 μετά την περίοδο 2010-2011, που έδωσε ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ την περίοδο 2009-2010 είχε μια γεμάτη σεζόν με την Καβάλα.

Ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει την LF Basket για την ευκαιρία που του δόθηκε και φάνηκε ανυπόμονος για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

«I want to thank LF Basket for giving me the opportunity to experience so many different things in my life,for the professionalism and the great season!!next stop Apollon Patrwn for the Greek A1 and a great game coming next Sunday for the Greek Final Cup vs Panathinaikos..can't wait»

Keywords
Τυχαία Θέματα