Μαύρος: Αν βρεθεί άλλη λύση, εγώ φεύγω

13:02 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του εμφανίστηκε ο Θωμάς Μαύρος με δηλώσεις του στην Live Sport. Ο Θωμάς τόνισε ότι βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση για την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την προσπάθεια όσο δεν υπάρχει άλλος δρόμος πιο ικανός να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.
"Όποιος έχει καλύτερη λύση

για την ΑΕΚ, ας την φέρει κι εγώ θα φύγω αμέσως! Αύριο κιόλας. Στο θέμα της ΑΕΚ δεν χωράνε εγωισμοί", λέει ο Μαύρος και συνεχίζει: "Εγώ μπήκα μπροστά για να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα και να τραβήξει μπροστά στο σωστό δρόμο. Όταν ξεκίνησα αυτή την προσπάθεια δεν νομίζω πως υπήρχε κάποια άλλη λύση στον ορίζοντα. Δεν αποθάρρυνα καμιά άλλη λύση γιατί απλούστατα δεν υπήρχε. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα και καλύτερα ας κοπιάσει.
Πάντα για το καλό της ΑΕΚ. Μιλάω για λύση υπαρκτή και όχι για μαϊμουδιές γιατί εκεί θα με βρει αντίθετο."

Ο Θωμάς τόνισε επίσης ότι δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται και όσα κυκλοφορούν. Διαφωνεί με όσους βγαίνουν και κριτικάρουν εκ του ασφαλούς επειδή επί των ημερών πουλήθηκαν ήδη Κλωναρίδης, Μάκος, ενώ ακολουθεί και ο Λεονάρντο: "Όποιος διαφωνεί ας ερχόταν να πληρώσει το συμβόλαιο του Μάκου. Πεντακόσια χιλιάρικα του χρόνου συν τα δεδουλευμένα. Όποιος διαφωνεί ας έρθει να δει τι συμβόλαια έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ είναι δυσβάσταχτα."

Ο Μαύρος δηλώνει πως θα συνεχίσει να το παλεύει μέχρι τέλους. Απευθύνει νέο κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ, ζητώντας από τους φιλάθλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους:

"Το ξέρω ότι ακούγεται σκληρό. Το λογικό και πρέπον θα ήταν να αναλάβουν να καθαρίσουν την μπουγάδα, όλοι όσοι δημιούργησαν το πρόβλημα. Μέτοχοι πρώην και νυν. Δυστυχώς όμως δεν το κάνουν και η ΑΕΚ κινδυνεύει να βρεθεί στα βράχια. Να διαλυθεί, να πέσει κατηγορία. Προσωπικά και σε ό,τι μ' αφορά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να αποτρέψω αυτό το ενδεχόμενο που είναι σκέτος εφιάλτης. Η καθοριστική ημερομηνία είναι η 7η Αυγούστου. Αν μέχρι τότε δεν
έχουμε βρει λύση στα άμεσα προβλήματα με το Δημόσιο και με τους παίκτες, η ομάδα θα πέσει. Ας αναλάβουν λοιπόν όλοι τις ευθύνες τους. Εγώ θα συνεχίσω και τις επόμενες μέρες τις επαφές με ανθρώπους που φέρονται διατεθειμένοι να βοηθήσουν. Αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο θα μπορέσουμε να δουλέψουμε και σιγά σιγά να χτίσουμε μια μεγάλη ΑΕΚ."

Keywords
Τυχαία Θέματα