Π. Βασιλόπουλος: «Αυτό που μετράει σε μια ομάδα είναι η χημεία»

Τους προβληματισμούς τους εξέφρασε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μέσα από το προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, εξηγώντας παράλληλα το γιατί είχε να γράψει καιρό στο blog.

Ο αρχηγός του Κόροιβου αναφέρθηκε και στην ομάδας του λέγοντας ότι αυτό που μετράει είναι η καλή χημεία που υπάρχει μεταξύ των παικτών, τόνισε ότι από εδώ και περά στόχος είναι οι νίκες ενώ υπογράμμισε

ότι ο Κόροιβος είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει καμία προσθήκη και συνεχίζει με το ίδιο ροστερ που είχε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά

Η ομάδα κερδίζει όχι ένας ή δύο

Ναι δεν έχω γράψει αρκετές αγωνιστικές άλλα προτιμώ να γράφω όταν έχω κάτι να πω και όχι τα γνωστά γραφικά για το παιχνίδι, ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε κλπ κλπ. Πλέον για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει ενισχυθεί καθόλου και έχουμε παραμείνει οι ίδιοι παίχτες από την αρχή της σεζόν.

Για μένα αυτό είναι καλό γιατί έτσι δεν χάνεται η χημεία της ομάδας,γιατί πάντα οι προσθήκες σε αποδιοργανώνουν μέχρι να μπουν στη φιλοσοφία του προπονητή. Αλλά όταν υπάρχουν τραυματισμοί το να έχεις κάποιες αλλαγές είναι καλό στο να διατηρείται η προπόνηση και ο αγώνας σε υψηλό επίπεδο.

Βλέπω παιχνίδια και αναρωτιέμαι γιατί δεν καταλαβαίνουν κάποιοι παίχτες πως όταν βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα είναι για κακό δικό τους. Η ομάδα κερδίζει, όχι ο ένας ή οι δυο. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνεις την απλή πάσα διπλά σου που αυτομάτως φαίνεται ότι παίζεις και πιο ωραίο μπάσκετ.

Είχα γράψει σε ένα άρθρο στο μπλογκ μου για τη Nova. Εξέφρασα την απορία μου γιατί δεν δείχνει όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά ή αν όχι όλα, τουλάχιστον να τα σπάει σε τρία κανάλια. Χαίρομαι πάρα πολύ που ένας φίλος που δουλεύει εκεί μου απάντησε και μου εξήγησε τον λόγο, βέβαια φταίω κι εγώ που πριν το γράψω δεν τον πήρα να ρωτήσω τι παίζει. Άλλα όπως έχω πει δεν είναι στόχος μου να δημιουργήσω πρόβλημα προωθώντας συζητήσεις και νοοτροπίες καφενείου, άλλα να βοηθήσουμε το άθλημα που αγαπάμε να πάει μπροστά. Γιατί με το ίδιο σκεπτικό όπως πολύ σωστά το κανάλι λέει πως από την στιγμή που το Κολοσσός-Κόροιβος το βλέπουν το 2,6% του τηλεοπτικού κοινού θέλουμε να τα βάλουμε όλα μαζί ώστε έτσι να προσελκύσουμε πιο πολύ κόσμο και να ενδιαφερθούν περισσότεροι να δουν το μπασκετάκι μας(εγώ το λέω αυτό όχι ο φίλος μου). Γιατί δυστυχώς πλέον έχει γίνει μπασκετάκι. Αν και χαίρομαι που βλέπω τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες να ενισχύονται και να παίζουν τόσο καλά..!! Τουλάχιστον αυτό είναι στα συν. Καθώς επίσης και όλες οι μικρομεσαίες ομάδες έχουν γίνει πολύ ανταγωνιστικές και βλέπουμε πολλά και πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια που κρίνονται στο τέλος.

Μακάρι να φτάσουμε στο επίπεδο που θα αξίζει να μας δείχνουν συνεχεία, και σε αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι. Να δουλέψουμε πολύ περισσότερο και να γεμίζουμε τα γήπεδα, προσφέροντας θέαμα κάνοντας αυτούς που έρχονται να μας δουν να ξεχνιούνται από τα προβλήματα τους.. Αυτούς θα πρέπει να σεβόμαστε πιο πολύ,τον κόσμο που έρχεται να μας δει.

Ελπίζω τον φίλο που έγραψε στο μπλοκ του ΕΣΑΚΕ γιατί δεν ανανεώνω το μπλογκ μου να τον κάλυψα.

Φιλε μου δεν γράφω γιατί όταν το κάνω αναφέρομαι σε προβληματισμούς μου με την ευχή να διαβάζονται από όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται. Ώστε κάποια στιγμή να αρχίσουμε να κάνουμε βήματα προς τα μπροστά. Να υπάρχει απ´όλους τους φορείς η ανάλογη προβολή, και όχι να περιμένουν να γράψω για μπλε και κόκκινα χαπάκια για να διαβαστεί ένα άρθρο μου..!!

Υ. Γ : Νικήτα μου σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στη διαδικασία να μου απαντήσεις...!!

Keywords
Τυχαία Θέματα