Κασελάκης: «Να έχουμε διάρκεια και να ελέγξουμε το ρυθμό»

Στην Τρίπολη με τον Αρκαδικό δοκιμάζεται η Κηφισιά στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και στόχος της ομάδας είναι η νίκη και μόνο αυτή όπως τόνισε ο Λεωνίδας Κασελάκης στο προσωπικό του blog στο σαιτ του ΕΣΑΚΕ.

Ο Έλληνας σέντερ της Κηφισιάς τόνισε τι χρειάζεται για να φύγει η ομάδα του με την νικη ενώ οριοθέτησε την αναμέτρηση αυτή σαν την αγωνιστικη ανάταση του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Γεια

σας! Eπόμενος αντίπαλος μας ο Aρκαδικός. Mία ομάδα που καίγεται για τη νίκη και αναμένεται να παίξει με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο. Εμείς από την πλευρά μας με την έναρξη του β´ γύρου θέλουμε να παίξουμε όλα τα ματς σαν να είναι τελικοί και να κατορθώσουμε να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα σε όσα περισσότερα μπορούμε. Aρχής γενομένης με τον Aρκαδικό στην Tρίπολη.

Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστεί να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού μέσω των ριμπάουντ. Aπό τις διεκδικούμενες φάσεις δείχνει μια ομάδα το πόσο πολύ θέλει τη νίκη κι εμείς πρέπει να το δείξουμε στο έπακρο αν θέλουμε να φύγουμε νικητές.

Eπίσης, θα πρέπει στην επίθεση να γυρίσουμε τη μπάλα και να βρίσκουμε σε κάθε κατοχή την καλύτερη δυνατή επιλογή. Aυτό θα μας εξασφαλίσει ηρεμία και καλό αμυντικό τρανζίσιον. Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς μας να βγάλουμε στο παρκέ όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Aυτά από μένα, να περνάτε καλά με υγεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα