"Δίχτυα" σε Διεθνή Έφηβο

Τα μεταγραφικά του πλάνα αρχίζει να εφαρμόζει σιγά - σιγά ο Γιάννης Τσακίρης, καθώς το ρόστερ του Διαγόρα είναι αρκετά "φτωχό" τη δεδομένη στιγμή. Ο προπονητής των Ροδιτών προσπαθεί να κλείσει το συντομότερο δυνατό τις "τρύπες" που υπάρχουν στο δυναμικό της ομάδας αφού ο χρόνος πιέζει αρκετά.

Μία από τις προτεραιότητές του αποτελεί η απόκτηση των τεσσάρων παικτών που θα καλύψουν τις θέσεις των "μικρών" στη δωδεκάδα του Διαγόρα. Το έργο του κόουτς Γιάννη Τσακίρη μόνο εύκολο δεν είναι καθώς τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ περιορισμένα.

Παρόλ' αυτά οι Ροδίτες δείχνουν διάθεση να κυνηγήσουν

ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά έχοντας στο προσκήνιο την περίπτωση του Γιάννη Καραμαλέγκου.

Ο 18χρονος πόιντ γκαρντ κατέκτησε την περσινή σεζόν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο "ιθύνων νους" των "πράσινων" πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις, που αποτέλεσαν το διαβατήριό του για την κλήση στην Εθνική ομάδα.

Με τη "γαλανόλευκη" έδειξε δείγματα του ταλέντου του, αλλά ένας τραυματισμός στον ώμο στο δεύτερο παιχνίδι του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν του επέτρεψε να βοηθήσει όσο ήθελε και μπορούσε. Εν τέλει ολοκλήρωσε το τουρνουά έχοντας 5.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.9 κλεψίματα ανά αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα