«Όργια» Λίλαρντ...και φοβερή νίκη των Μπλέιζερς (vid's)

Ουέστμπρουκ - Λίλαρντ...σημειώσατε διπλό.

Απίστευτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Οκλαχόμα όπου ο Ντάμιαν Λίλαρντ ήταν ο μεγάλος νικητής στην προσωπική του μονομαχία με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα μεγάλο διπλό με 115-111 στην παράταση. Οι Μπλέιζερς ανέτρεψαν διαφορά 9 πόντων στο τελευταίο ενάμισι λεπτό και της κανονικής διάρκειας, και βασικός υπαίτιος για αυτό ήταν ο Λίλαρντ, ο οποίος οποίος πρόσθεσε άλλη μία clutch εμφάνιση στο βιογραφικό του και συνεχίζει να “χτίζει” το δικό του μύθο ως ο παίκτης με το... πιο κρύο αίμα στο ΝΒΑ. Ο Λίλαρντ είχε 40 πόντους με 8/12 τρίποντα, 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ τον ίδιο αριθμό πόντων (40 π.) είχε και ο Ράσελ Ούεστμπρουκ (16/34 σουτ). Από το παιχνίδι αποβλήθηκαν οι ΛαΜάρκους Όλντριτζ (25 π.) και Σερζ Ιμπάκα (16 π., 4 κοψίματα) για τον καυγά που έστησαν μεταξύ τους, ενώ εκ νέου απουσίαζε ο Κέβιν Ντουράντ.

Στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες έφτασαν οι Χόρνετς, οι οποίοι πιστοποιώντας την ανοδική τους πορεία επικράτησαν στο Μιλγουόκι των Μπακς με 108-101. Αρκετά καλή απόδοση σε ένα ακόμα παιχνίδι είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 11 πόντους (5/6 βολές, 3/4 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 3 λάθη στα 34'32'' που αγωνίστηκε) χωρίς ωστόσο να μπορέσει να επηρεάσει το παιχνίδι των «Ελαφιών». Εξαιρετικός για τις «Σφήκες» ήταν ο Κέμπα Ουόκερ με 27 πόντους, ενώ 20 είχε ο Τζέραλντ Χέντερσον. Για τους Μπάκς, όλα τα λεφτά ήταν ο Μπράντον Νάιτ με 34 πόντους (13/21 σουτ).

Την μεγαλύτερη νίκη τους στην φετινή περίοδο πέτυχαν οι Λέικερς οι οποίοι στο Staples Center επικράτησαν 115-105 των πρωτοπόρων του NBA, Ουόριορς, παρά την απουσία του Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος έμεινε εκτός ομάδας για να ξεκουραστεί. Οι Λέικερς σούταραν με 12/26 τρίποντα και είχαν τον Κάρλος Μπούζερ να σκοράρει 18 πόντους (9 ριμπ.) με το Ρονι Πρινς να έχει 17 πόντους (8 ασίστ). Για τους «πολεμιστές» 40 πόντους είχαν μαζί οι Splash Brothers, με τον Στέφεν Κάρι να έχει 22 πόντους και τον Κλέι Τόμπσον να έχει 18 πόντους.

Τα αποτελέσματα:

Keywords
Τυχαία Θέματα