Ολοι θέλουν την κούπα στο Μιλάνο! (vid)

Το τζάμπολ του Final-4 του Μιλάνου... έγινε την Πέμπτη (15/5), όχι στο παρκέ του «Μεντιολάνουμ Φόρουμ», αλλά στην Πιάτσα Ντελ Ντουόμο, όπου μετά την βράβευση των κορυφαίων της σεζόν στην Ευρωλίγκα, έγινε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου ραντεβού.

Οι προπονητές και οι παίκτες των τεσσάρων φιναλίστ (Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ-Μακάμπι) δήλωσαν έτοιμοι για την πρόκληση του Final-4 και φυσικά υπογράμμισαν την επιθυμία τους για κατάκτηση του τροπαίου!

Αναλυτικά τι είπαν:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πάμπλο Λάσο (προπονητής): «Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Δεν

μπορείς να αλλάξεις πολλά σε μία εβδομάδα. Πρέπει να κάνεις αυτά που έκανες όλη τη σεζόν. Ελπίζω να κάνουμε καλό παιχνίδι αύριο το βράδυ κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που ο Σέρχιο πήρε τον τίτλο του MVP».

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: «Είναι πάντα σημαντικό το παιχνίδι που παίζεις. Έχουμε προετοιμαστεί για το αυριανό παιχνίδι, θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σίγουρα», ενώ κατέληξε: «Με βοήθησε η εμπειρία μου στο ΝΒΑ, για να είμαι αυτό που είμαι σήμερα ...»

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι Πασκουάλ (προπονητής): «Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες».

Άντε Τόμιτς: «Αυτό είναι το τρίτο μου Final-4 και ελπίζω να μην καταλήξω στην 3η θέση όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια»!

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ετορε Μεσίνα (προπονητής): «Είμαστε κι εμείς πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι μεγάλο επίτευγμα που βρισκόμαστε εδώ. Μας έδωσαν μεγαλύτερη ισορροπία οι νέοι παίκτες και την ενέργεια για να παλεύουμε μέχρι το τέλος».

Σόνι Ουίμς: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρισκόμαστε εδώ, σε μία γιορτή. Πολύς κόσμος. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς».

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ντέιβιντ Μπλατ (προπονητής): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Σε εξαιρετικό περιβάλλον, σε μία εξαιρετική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που βρισκόμαστε εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους. Ξέρουμε τα αποδυτήρια, ξέρουμε τα καλάθια, δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσει που παίξαμε εδώ στα playoffs. Ο Μεσίνα έχει βρεθεί σε πολλά Final 4 στην καριέρα του και τα ξέρει καλύτερα ότι αυτά δεν παίζουν ρόλο».

Ντέβιν Σμιθ: «Κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό. Η άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο, όπως σε όλους τους αγώνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα