Οι πραγματικοί νικητές του Μπιλμπάο! (vids)

Η Μπιλμπάο ηττήθηκε από τη Ρεάλ στο «Μιριμπίγια» για το ισπανικό πρωτάθλημα (σ.σ. 73-87), όμως οι παίκτες της ομάδας των Βάσκων αποθεώθηκαν ως πραγματικοί νικητές από… φίλους και εχθρούς!

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «άνδρες με τα μαύρα» από το Μπιλμπάο είναι κάτι παραπάνω από μεγάλα και την παραμονή του αγώνα με τη Ρεάλ προανήγγειλαν πως θα προχωρήσουν σε απεργία από τη Δευτέρα (24/3), για να διεκδικήσουν με όποιο τρόπο μπορούν τα οφειλόμενα. Εξάλλου, τα οικονομικά

προβλήματα είχαν κάνει την εμφάνισή τους από το καλοκαίρι και ήταν η αιτία μεταξύ άλλων για την αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη από τον πάγκο, αλλά και του Κώστα Βασιλειάδη, παρά την απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας την προηγούμενη τριετία, με παρουσία στους τελικούς της ACB, στους ομίλους της Ευρωλίγκας και στον περσινό τελικό του Eurocup!

Μετά το τέλος του αγώνα με τη «βασίλισσα» την Κυριακή (23/3) έλαβαν χώρα συγκλονιστικές στιγμές στο Μπιλμπάο, με τους παίκτες της Ρεάλ να στέκονται αριστερά και δεξιά για να χειροκροτήσουν ως δείγμα αναγνώρισης και συμπαράστασης τους αντιπάλους τους, με το γνωστό «πασίγιο» των ισπανικών γηπέδων, ενώ ο κόσμος τους αποθέωνε! Μάλιστα, ο κόσμος παρέμεινε στη θέση του, χειροκροτώντας, με αποτέλεσμα οι παίκτες της Μπιλμπάο να ξαναβγούν στο παρκέ για να τους ευχαριστήσουν για τη συμπαράστασή τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα