Α2: Το τρίτο ημίχρονο της 20ής αγωνιστικής

Πολλές συγκινήσεις έκρυβε ακόμη μια αγωνιστική της Α2. Η... απόδραση του Κοροίβου από το Ιβανώφειο ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε στην κορυφή, καθώς η ομάδα της Ηλείας διατηρήθηκε - έστω και δύσκολα - μόνη της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δεδομένου ότι έχει να υποδεχθεί την Καβάλα στη συνέχεια, εξακολουθεί να κρατά την τύχη της ανόδου στα χέρια της. Ο Ηρακλής μόνο

αδιάφορος δεν παρουσιάστηκε, πάλεψε παλικαρίσια κόντρα στην ομάδα της Ηλείας όμως έμεινε με την πίκρα της ήττας, αλλά και με παράπονα για τη διαιτησία.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ τα βρήκε... σκούρα κόντρα στους αξιόμαχους Ικάρων Σερρών, όμως συνέχισε την πορεία της επιστροφής της στην Α1, με την 18η φετινή της νίκη. Η Ένωση απέδειξε ότι μπορεί και κόντρα στα προβλήματα (χωρίς κόσμο, αλλά και χωρίς τους τραυματίες Νίκολιτς και Γκιζόγιαννη), ενώ εύσημα αξίζουν και στην ομάδα του Νίκου Οικονόμου που κοίταξε στα μάτια τον ισχυρό της αντίπαλο και πλέον επικεντρώνεται στον "τελικό" για τη σωτηρία κόντρα στον ΟΦΗ. Πολύ "κακά" αποτελέσματα για τους Ικάρους ήταν οι νίκες των Φιλαθλητικού και Ερμή.

Η Καβάλα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην αξιοπρεπέστατη - πλην υποβιβασμένη ουσιαστικά - Αγία Παρασκευή και διατηρήθηκε στη τρίτη θέση, κρατώντας παράλληλα την αγωνία στο κατακόρυφο για το ποιός θα ακολουθήσει την ΑΕΚ στην Α1.

Το Λαύριο με το "διπλό" που πήρε στη Βέροια επί του Φίλιππου, έφτασε τις 10 νίκες και βρίσκεται πλέον "αγκαλιά" με τη σωτηρία του. Αντίθετα η ομάδα της Ημαθίας (9 νίκες) δεν μπορεί να αισθάνεται εξασφαλισμένη, τη στιγμή μάλιστα που τη προσεχή αγωνιστική παίζει με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.
10 νίκες έχει και το Παγκράτι, το οποίο ηττήθηκε στη παράταση στο Μετς από τον Ερμή Λαγκαδά. Οι "ροσονέρι" θέλουν θεωρητικά μία ακόμη επιτυχία για να νιώσουν πλήρως ασφαλείς, ενώ οι "πράσινοι" με τη δεύτερη σερί νίκη τους (έφτασαν τις 6 συνολικά) απέδειξαν ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους.

Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν και ο Φιλαθλητικός που υποχρέωσε το πάλαι ποτέ φαβορί για την άνοδο Ψυχικό, στην έκτη σερί ήττα του. Η ομάδα του Ζωγράφου αύξησε τη διαφορά της στους δύο πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και μπορεί να ελπίζει πλέον βάσιμα. Όσον αφορά στο Ψυχικό, είναι εμφανής η απογοήτευση και η έλλειψη κινήτρου, μετά την απώλεια του στόχου της ανόδου.

Σπουδαία νίκη τέλος, πήρε και ο ΟΦΗ επί του Αρκαδικού. Οι Κρητικοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και με το ένατο "ροζ φύλλο" που κατέκτησαν θεωρούνται από τα... φαβορί για την αποφυγή του υποβιβασμού. Όσο για τον Αρκαδικό παραμένει σε κατάσταση... συναγερμού, καθώς οι 9 νίκες που έχει ως τώρα δεν του αφαιρούν το άγχος και τη πίεση...

Keywords
Τυχαία Θέματα