Οι κορυφαίοι της 11ης αγωνιστικής


Η "απόδραση" της Καβάλας από το Λαύριο, η ευρεία νίκη των Ικάρων Σερρών στο ντέρμπι επιβίωσης με την Αγία Παρασκευή, αλλά και η επικράτηση του Φιλαθλητικού από τον ΟΦΗ, ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν κατά την 11η αγωνιστική. Μια ημέρα στην οποία οι πρωτοπόροι (ΑΕΚ και Ψυχικό είχαν εύκολο έργο), ενώ ο Κόροιβος γλίτωσε από του.. χάρου τα δόντια στο ματς με το Παγκράτι.

1. Μιχάλης Πολυτάρχου: Η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης στο Ιβανώφειο,

επικρατώντας άνετα του Ηρακλή, με τον 30χρονο γκαρντ να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις. 19 πόντοι (5/8 διπ., 3/3 τριπ.), ήταν η πολύτιμη επιθετική προσφορά του ενώ προσέφερε στη πρωτοπόρο Ένωση και 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

2. Νίκος Πέττας: Η ποιότητα και το ταλέντο του αναδεικνύονται σε κάθε ματς στο φετινό πρωτάθλημα. Ο γκαρντ του Ψυχικού ήταν... χάρμα οφθαλμών στην άνετη επικράτηση της ομάδας του κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας. Με τους 24 πόντους που σημείωσε (3/3 β., 9/10 διπ., 1/6 τριπ.), σκαρφάλωσε στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ ενώ είχε και 8 ριμπ. και 1 ασ.

3. Νίκος Στυλιανού: Ο Κόροιβος του οφείλει πολλά στην αγχωτική εντός έδρας νίκη επί του Παγκρατίου. Ο Κύπριος φόργουορντ ήταν πολύτιμος σε άμυνα και επίθεση και τελείωσε το ματς με 14 πόντους (2/4 βολές, 3/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα) ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

4. Δημήτρης Χείλαρης: Ακούραστος ο 23χρονος φόργουορντ του Φιλαθλητικού, έπαιξε και στα 40 λεπτά στη νίκη - χρυσάφι της ομάδας του επί του ΟΦΗ. Με 20 π. (4/5 διπ., 4/8 τριπ.), 5 ριμπ., 1 ασ. ήταν ο κορυφαίος του παρκέ...

5. Φίλιππος Συμεωνίδης: Οι Ίκαροι ξέσπασαν με κατοστάρα στην Αγία Παρασκευή (106-62), με τον έμπειρο φόργουορντ/σέντερ να μην έχει αντίπαλο κάτω από τα καλάθια. Το σύστημα αξιολόγησης χτύπησε... κόκκινα, με 1507 μονάδες και πως θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά αφού ο Συμεωνίδης είχε 26 π. (2/3 β., 12/13 διπ.), 8 ριμπ, 4 ασ., και μόλις 1 λάθος, σε 24 αγωνιστικά λεπτά.

Προπονητής της αγωνιστικής - Βαγγέλης Ζιάγκος

Ο νεαρός τεχνικός αποδεικνύεται εξαιρετικός... καπετάνιος της θαλαμηγού που ακούει στο όνομα ΑΕΚ. Η συμβολή του στην εξαιρετική μέχρι στιγμής πορεία της Ένωσης, η οποία τραβάει... γραμμή για την επιστροφή της στην Α1, είναι τεράστια. Το γεγονός άλλωστε ότι η ΑΕΚ μετέτρεψε σε... περίπατο ένα θεωρητικά δυσκολότατο ματς όπως αυτό στο κατάμεστο Ιβανώφειο, υποχρεώνοντας τον "Γηραιό" στη πρώτη του εντός έδρας ήττα φέρει τη σφραγίδα του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα