Η Κατερίνα Σπαθάρου στο basketblog.gr

Η Κατερίνα Σπαθάρου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της νίκης - έκπληξη του Κρόνου απέναντι στον Πρωτέα Βούλας, για την Α1 Γυναικών. Η έμπειρη γκαρντ πέτυχε 22 πόντους, κέρδισε 7 φάουλ, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 7 έτοιμα καλάθια στις συμπαίκτριές της και είναι σίγουρα η πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής.

Η Σπαθάρου μίλησε στο basketblog.gr για τη μεγάλη νίκη της ομάδας της, αλλά και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος:

Πόσο σημαντική ήταν η νίκη της ομάδας σου κόντρα στον Πρωτέα για

τη συνέχεια του Πρωταθλήματος;
«Ηταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου, απέναντι σε έναν πολύ δυναμικό αντίπαλο, σε μια καλύτερη ομάδα. Η σημασία της νίκης έχει αρκετά οφέλη, κυρίως για την ψυχολογία μας ατομικά και ομαδικά, κερδίζοντας έναν τέτοιο αντίπαλο και στο ότι μέσα από αυτή τη νίκη φανήκαμε πιο ομάδα από πότε και κάναμε την υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα. Ημασταν κερδισμένες διπλά λοιπόν. Είμαι σίγουρη ότι η σημασία αυτής της νίκης θα φανεί στη συνεχεία του πρωταθλήματος, άλλα μην προτρέχουμε διότι έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια και τα βλέπουμε όλα ένα προς ένα.

Ο Κρόνος ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες φέτος, αλλά αγωνίζεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, θα τα καταφέρετε;
«Πράγματι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά και τώρα είμαστε στην κόκκινη γραμμή που λέμε. Ολα κρίνονται από δω και στο εξής. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι ο Κρόνος θα παραμείνει εκεί που του αξίζει, στην πρώτη εθνική κατηγορία».

Είσαι από τις παλιές καραβάνες στο ελληνικό Πρωτάθλημα, πιστεύεις η φετινή σεζόν είναι από τις πιο ανταγωνιστικές τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά;
«Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ που στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος 10 ομάδες. Μια λίγκα λοιπόν με play off και play out. Ενα πρωτάθλημα που δεν σε αφήνει να επαναπαυτείς στιγμή αντιθέτως όλες οι ομάδες είναι στα κόκκινα σε κάθε ματς για την διεκδίκηση κάθε στόχου. Μεγάλος λοιπόν ανταγωνισμός φέτος και έντονο ενδιαφέρον μέχρι τέλους και για την κορυφή και για τον υποβιβασμό».

Που πιστεύεις θα κριθεί τόσο το Πρωτάθλημα, αλλά όσο και ο υποβιβασμός;
«Οι ομάδες που θα παραμείνουν ομάδες μέχρι τέλους και θα είναι φορμαρισμένες όταν ΠΡΕΠΕΙ θα είναι εκείνες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την παραμονή».

Keywords
Αναζητήσεις
σπαθαρου κατερινα, katerina spatharou basket
Τυχαία Θέματα