Ο Τόνι, τα 5 ..μύρια και η Αξέλ!

Ο Τόνι Πάρκερ πήρε μόνος του σχεδόν ένα Ευρωμπάσκετ και έδειξε την μεγάλη του κλάση. Παίρνει 12,5 εκ δολλάρια στο ΝΒΑ και πληρώνει την εφορία του για να μην ξεχνιόμαστε. Κοινώς πάιρνει 12,5 δολλάρια που σε ευρώ σημαίνει σχεδόν 9εκ και πληρώνει και την εφορία που είναι σχεδόν 45% αν δεν κάνουμε λάθος και άρα σχεδόν 5εκ στην τσέπη!

Βεβαίως ο Πάρκερ έχει

έσοδα και από διαφημιστικά συμβόλαια και τα σχετικά αλλά ασφαλώς θα νοιώθει λίγο άβολα μαθαίνοντας ότι στην Ευρώπη έλληνες και όχι μόνο παίκτες έχουν 2,5εκ στην τσέπη χωρίς να έχουν την κούραση και την αγωνιστική πίεση του ΝΒΑ. Ο Πάρκερ που έπαιξε μπάσκετ στην γαλλική Παρί αλλά είναι μεγαλομέτοχος της Βιλερμπάν (!) και στα 21 του πήγε στο ΝΒΑ και το Σαν Αντόνιο με 2,5εκ και ξεκίνησε με 10π για να παραμένει μέχρι σήμερα έχοντας πάρει πάνω από 100εκ δολλάρια μιας και έχει συμβόλαια 10εκ μ.ο το χρόνο και είναι πρώτος σκόρερ με 20π και 7ας πέρσι.

Μάλιστα έχει και νέα σύντροφο μετά το περίφημο διαζύγιο με την περσόνα Έβα Λονγκόρια, την Άξέλ Φρανσίν που την έδειξε και η τηλεόραση όταν πήγε ο Τόνι και της έβαλε και το χρυσό μετάλλιο! Η Φρανσίν μάλιστα είναι δημοσιογράφος και λέγεται ότι αρραβωνιάστηκε ήδη με τον MVP του Ευρωμπάσκετ!

Keywords
Τυχαία Θέματα