Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο «SLAM»!

Πριν από λίγες μέρες, στο περιθώριο της λοταρίας του ντραφτ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως περιμένει πώς και πώς να παίξει στο ΝΒΑ μαζί με τον αδερφό του. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο προετοιμάζεται για το επερχόμενο (26/6) ντραφτ και παραχώρησε συνέντευξη στο φημισμένο περιοδικό «SLAM», το οποίο τον παρουσίασε με τον τίτλο «Ένας διαφορετικός "Greek-Freak"» (σ.σ.: παρωνύμιο του «Giannis»). Το δημοσίευμα αναφέρει φυσικά την ζωή και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Θανάση, τα οποία έγιναν γνωστά από αφιερώματα για τον

αδερφό του, με τον ίδιο να τονίζει από το 2003, που άρχισαν να παίζουν μαζί μπάσκετμπολ στην Αθήνα «ήμασταν ανταγωνιστικοί μεταξύ μας». Ο ίδιος ο φόργουορντ των Μπακς, άλλωστε, παραδέχθηκε πως θαυμάζει τον Θανάση, λέγοντας στην ίδια συνέντευξη πως «είναι το πρότυπό μου. Πάντα μας έδινε το καλό παράδειγμα και ήταν ο μπροστάρης στην οικογένεια και ήταν πάντα εκεί για όλους μας». Ο Θανάσης συμπλήρωσε για τον αδερφό του και την περσινή επιλογή του στο Νο15 του ντραφτ ότι «δεν ξέραμε αν θα τον επιλέξουν και όταν ακούστηκε το όνομά του, ήταν κάτι εκπληκτικό»!

Και αφού ήταν στο πλάι του «Giannis» την βραδιά του ντραφτ, ο Θανάσης επέστρεψε στην Ελλάδα, πριν την δική του επιλογή στο Νο9 του ντραφτ του NBDL από το Ντέλαγουερ. «Ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιζα μπάσκετμπολ εκτός Ελλάδας και όλοι οι προπονητές μου με βοήθησαν να προσαρμοστώ», σχολίασε. Παρά το χειρότερο ρεκόρ (12-38) στην D-League, στην παρθενική τους σεζόν, οι 87ers είχαν ως highlight, σύμφωνα με το «SLAM», την σεζόν του Θανάση Αντετοκούνμπο, «που έδειξε τις προοπτικές του στους σκάουτερ του ΝΒΑ με τους 12π. μ.ο. σε 29,3΄ που είχε, με 46% στα σουτ και 30,9% στα τρίποντα». Ο ίδιος ο Θανάσης επιμένει πως «δεν παίζω για τα στατιστικά μου» και ομολόγησε ότι «ήμουν αγχωμένος σε κάθε παιχνίδι. Όχι νευρικός με την κακή έννοια, γιατί το άγχος δείχνει ότι θέλεις να γίνεις καλό. Ήμουν νευρικός γιατί δεν ήξερα αν όλοι θα δουν πώς παίζω. Ήθελα όλοι να δουν ότι μπορώ να παίξω καλά και δεν είμαι απλώς ένας αθλητικός τύπος που τρέχει γρήγορα και πηδά ψηλά. Κάπως έτσι αισθανόμουν πως παίζω το πρώτο παιχνίδι μου κάθε φορά»! Και τόνισε πως «δουλεύω σκληρά και προπονούμαι για την οικογένειά μου, που είναι τα πάντα για μένα», καταλήγοντας ότι «δουλεύω σε όλους τους τομείς και είμαι έτοιμος για το ντραφτ του ΝΒΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα