Αλβέρτης: «Είχαμε πραγματικά μαχητική ψυχή»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είχε πολλούς λόγους να χαμογελά μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, καθώς η ομάδα του έφερε ξανά τη σειρά στο ΟΑΚΑ όπου θα κριθεί ο τίτλος, ενώ οι παίκτες του έδειξαν πως έχουν μαχητική ψυχή, όπως τόνισε ο προπονητής των «πράσινων».

Αναλυτικά τι είπε:

Για το παιχνίδι: «Κάναμε αυτό που θέλαμε, φέραμε τη σειρά πίσω στο ΟΑΚΑ.

Μερικές στιγμές κάποια πράγματα μετράνε περισσότερο, όπως η αυτοπεποίθηση, η πίστη κι ο αυτοσεβασμός. Όλα αυτά τα βγάλαμε στο παρκέ. Πραγματικά μαχητική ψυχή, όπως λένε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι σ' αυτά που θέλαμε κι ήρθε το αποτέλεσμα το οποίο θέλαμε. Τεχνικά δε θέλω να μιλήσω, σε 3 ημέρες ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Οφείλω να πω και κάτι για τα παιδιά, που ήρθαν κι εμψύχωσαν την ομάδα. Τα ευχαριστώ, που και στα δύσκολα είναι παρόντες. Στα εύκολα και στις φωτογραφίες όλα είναι καλά. Όταν χρειάζεσαι βοήθεια κι ο άλλος είναι δίπλα σου, αυτό μετράει. Τα παιδιά δεν ξέχασαν να παίζουν».

Από την πλευρά του ο Στεφάν Λάσμε είπε: «Ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Για εμάς ήταν περισσότερο μία ομαδική προσπάθεια. Πήραμε βοήθειες κι απ' τον Γιάνκοβιτς και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα