Ο Προμηθέας στον...Βορρά!

Τα κριτήρια δεν εξηγήθηκαν...ανακοίνωση δεν υπήρξε ως αυτή τη στιγμή, αλλά η ΕΟΚ έσπευσε όπως βλέπετε και στην φωτογραφία να αντικαταστήσει την Λιβαδειά, τοποθετώντας τον Προμηθέα Πατρών στον Βόρειο όμιλο, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το χθεσινό (9/9) ρεπορτάζ μας (Ποια τα κριτήρια επιλογής...για τον Βορρά!!!).

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα της, θα δώσει τα «τοπικά» ντέρμπι με Ασπίδα Ξάνθης και Κομοτηνή,

ωστόσο θα πρέπει και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να δώσει και μια επαρκή και λογική εξήγηση για τα κριτήρια επιλογής!!! Θυμίζουμε ότι το πιο λογικό σενάριο ήταν να αγωνιστεί η Κύμη που εδρεύει στην Εύβοια στον εν λόγω όμιλο, η έστω ο Ίκαρος Καλλιθέας του του οποίο την θέση πήρε η Λιβαδειά.

Και επίσημα...

Δεν άργησε να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΟΚ, με την οποία ο Προμηθέας Πατρών θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα του Βορρά.

Αναλυτικά:

«Σας γνωρίζουμε ότι το Σωματείο ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ καταλαμβάνει την θέση του σωματείου ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, που ανήλθε στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών, στο Πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, και το Σωματείο ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ καταλαμβάνει την θέση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα