«Ο Παναθηναϊκός… συζητά για τον Λάσμε»

Ο Στεφάν Λάσμε είναι ελεύθερος εδώ και λίγα 24ωρα, μετά τη χρήση του option out από πλευράς Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτή η εξέλιξη δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Γκαμπονέζος σέντερ θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε ο μάνατζερ του Λάσμε, Μάριος Ολύμπιος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra

103,3, οι νταμπλούχοι έχουν εκφράσει την πρόθεση να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους, αλλά με λιγότερα λεφτά σε σχέση με αυτά που θα εισέπραττε αν ίσχυε το προηγούμενο συμβόλαιο (1,25 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2014/2015).

Αναλυτικά τι είπε ο Ολύμπιος:

Για το option out από πλευράς Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έκανε τη χρήση του option out. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν συζητήσεις για τον Στεφάν».

Για τα συναισθήματα του παίκτη: «Δεν το περίμενε όλο αυτό που έγινε. Τη φιλοσοφία της ομάδας την ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Η χρήση της οψιόν δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Δημιουργείται μια νέα εποχή στην ομάδα με Έλληνες παίκτες, μικρούς, νέο προπονητή και άλλο μπάτζετ. Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν έγινε κάτι ανέντιμο. Το ότι δεν το περιμέναμε δεν έχει να κάνει με την απόφαση».

Για τη συνέχεια και ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Πέρυσι υπήρχε οψιόν και από τον παίκτη για να αποχωρήσει. Υπάρχει έντονη κινητικότητα από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι ελεύθερος στην αγορά. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα