Ο λαός... ψήφισε «King Kong»! (pic)

Βρίσκονται ανάμεσα στους πιο εκδηλωτικούς οπαδούς της Ευρωλίγκα και δε διστάζουν, όταν λατρεύουν έναν παίκτη, να εκφραστούν με τον πιο όμορφο τρόπο. Οι φίλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ, λοιπόν, βλέποντας πως ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι ελεύθερος τη δεδομένη στιγμή, έχοντας αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, απαιτούν από τη διοίκηση, να παλέψει για την απόκτησή του και την ουσιώδη ισχυροποίηση της φρόντ-λάιν της «ομάδας του λαού».

Ο Σέρβος σέντερ, έχει αποτελέσει διακαή πόθο των Ισραηλινών εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς ο ίδιος ωστόσο να... ενδώσει στο «φλερτ» τους. Μετά από τις περιπλανήσεις σε

ΝΒΑ και Κίνα, άλλωστε, η περσινή προσφορά των «πρασίνων» μπορούσε να αποσπάσει από τον «King Kong» μόνο θετική απάντηση. Στο «τριφύλλι», ωστόσο, δεν κατάφερε να «στεριώσει», παρότι αποτέλεσε εκ των σημείων αναφοράς με μέσο όρο 12.7 πόντων, 4.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ στην Ευρωλίγκα, έχοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα 9.8 πόντους με 3.6 ριμπάουντ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να θεωρεί πως δεν ταιριάζει στην αγωνιστική του φιλοσοφία και να εισηγείται τη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Κάπως έτσι, οι οπαδοί της Μακάμπι ονειρεύονται ξανά και μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook, ζήτησαν την πρόσθεσή του στη γραμμή ψηλών, όπου ήδη βρίσκονται οι Μάικ Ζίρμπες και Κουίνσι Μίλερ, έστω κι αν ο τελευταίος τραυματίστηκε. Το αίτημα, πάντως, είναι ο «Ράντουλα» να γίνει «παιδί του λαού» και μένει η απόφαση της διοίκησης, για το αν θα επιχειρήσει να το ικανοποιήσει.

«Δεν θα πούμε ψέματα. Θέλουμε τον παίκτη εδώ και αρκετά χρόνια. Στην πραγματικότητα, εδώ και χρόνια η Μακάμπι τον κυνηγάει αλλά δεν έχει καταφέρει να τον υπογράψει. Την ώρα που όλες οι μεγάλες ομάδες θωρακίζονται με σπουδαίους ψηλούς ο Ραντούλιτσα είναι ακόμα ελεύθερος. Αυτή είναι η ευκαιρία μας – μπορείτε να επηρεάσετε με τον τρόπο σας. Στηριζόμαστε πάνω σας, πατήστε το LIKE», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα