Ο εκφραστής του Ολυμπιακού

Ο Κάιλ Χάινς ήταν το κεντρικό πρόσωπο του χθεσινού ημιτελικού, χάρη στο εξαιρετικό παιχνίδι, που έκανε, όντας ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μέχρι κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δεν συνηθίζει να μιλάει ξεχωριστά για κάθε παίκτη της ομάδας του, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά τον ημιτελικό αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Αμερικανό σέντερ, αναγνωρίζοντας αφενός μεν την τεράστια εξέλιξη,

που έχει στην καριέρα του, αφετέρου δε την μεγάλη προσφορά του σε αυτή την ομάδα του Ολυμπιακού.

Άλλωστε δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό για έναν παίκτη από το να θεωρεί ο προπονητής του, πως τα στοιχεία, που τον χαρακτηρίζουν εκφράζουν όλη την ομάδα, τη νοοτροπία της και τη συμπεριφορά της μέσα στο γήπεδο. Ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρολεύκων, έκανε λόγο για τη μαχητικότητα, την ενέργεια και την προσπάθεια του Κάιλ Χάινς σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτου διοργάνωσης και κρισιμότητας, στοιχεία, που όπως είπε, είναι κι οι σημαντικότεροι λόγοι, που αυτή η ομάδα έχει φέρει τόσες επιτυχίες.

Πλέον, άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν αφήσει πίσω τους την ΤΣΣΚΑ και κοιτάνε τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, εκεί όπου αναμένεται ακόμα περισσότερος κόσμος των ερυθρολεύκων, κυρίως από Ελλάδα. Στο Λονδίνο βρίσκονται επίσης αρκετοί πρώην παίκτες της ελληνκής ομάδας, ανάμεσα στους οποίος κι ο Ντίνο Ράτζα, ενώ όπως είναι φυσιολογικό οι περισσότεροι συγγενείς των αθλητών ήταν παρόντες στον ημιτελικό και θα είναι και στον τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε πολύ ενδιαφέροντα βίντεο παρακάτω, τόσο από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Κώστα Παπανικολάου να αποθεώνει τον Κάιλ Χάινς, όσο κι από την κερκίδα με εικόνες από τους συγγενείς του Αμερικανού, που πανηγυρίζουν, αλλά και τον Ντίνο Ράτζα να παρακολουθεί τον αγώνα. Τέλος μπορείτε να δείτε τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βατούτιν) να δίνει συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας τους και την πρόκριση στον τελικό.

O Ντίνο Ράτζα κι οι συγγενείς του Κάιλ Χάινς:

Ο Κώστας Παπανικολάου αποθεώνει τον Χάινς:

Ο Βατούτιν δίνει συγχαρητήρια στους αδερφούς Αγγελόπουλους:

Λονδίνο, αποστολή

Keywords
Τυχαία Θέματα