Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής

Πάει λοιπόν και η 6η αγωνιστική και τι αγωνιστική! Φωτιά κυριολεκτικά! Με απολύσεις, με επεισοδιακά ματς και πάει λέγοντας! Με προπονησούλες για τους μεγάλους αρχικά καθώς ο Ολυμπιακός πέρασε όμορφα από το Ρέθυμνο με την έννοια της γιορτής αλλά και καλό μπάσκετ και βασικά είδε και Σλούκα και Λοζέσκι να πάιζουν κανονικά και μοίρασε χρόνο ο Μπαρτζώκας.

Ο ΠΑΟ έκανε γερή προπόνηση με τον Πανιώνιο που το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά η διαφορά είναι μεγάλη

αν σκεφτεί κανείς ότι οι δύο πρώτοι σκόρερ του περσινού Πανιωνίου είναι παγκίτες στους πράσινους φέτος. Αλλά δεν χάρηκε ο ΠΑΟ καθώς είδε τον Λάσμε να χτυπά πάνω που συνερχόταν και πάλι καλά που μάλλον γλίτωσε τα χειρότερα καθώς ανατριχιάζεις βλέποντας τον τρόπο που τραυματίστηκε.

Την νίκη της ημέρας πήρε ο Άρης πάντως στην Πάτρα αν και πάλι πήγε να αυτοκτονήσει από +12 στο 32' και το κρατά αυτό. Ο Απόλλωνας κρατάμε εδώ βασικά ότι ήταν γεμάτο το κλειστό της Περιβόλας, έχασε για πρώτη φορά στην Πάτρα καθώς Μπολτς και Τέιλορ είχαν 3/25σ! Αλλά εδώ κρατάμε και την ανατροπή των πατρινών που ισοφάρισαν 73-73 στο 39' και τον Βεζένκοφ που έβαλε εκεί το κρίσιμο τρίποντο και είχε 5/5 και μιλάμε για ένα παιδί που φέτος μπήκε στο ροτέισον και είναι το μεγάλο ταλέντο του πάλαι ποτέ αυτοκράτορα

Ανάσα πήραν Κολοσσός και Ίκαρος αλλά στον πρώτο ήρθε αλλαγή προπονητή μαζί με το ροζ φύλλο. Προφανώς ο Φραγκιάς ήταν υπ ατμόν και γι αυτό παρά την νίκη λύθηκε η συνεργασία του με τους ροδίτες και στην θέση του ήρθε ο έμπειρος και μέχρι πέρσι στο μέσο της σεζόν Κουφός που έχει φτιάξει πάντως αυτή την εικόνα του Ρεθύμνου τα τελευταία χρόνια. Ο Κολοσσός πάντως έκανε σεφτέ και έμεινε ζωντανός αν και πήγε κυριολεκτικά να αυτοκτονήσει αφού ξεκίνησε με +20 και στο τέλος βρέθηκε να χάνει και με 3π στο 37'! Και πρέπει να αλλάξει και αμερικανούς. Τα Τρίκαλα κρατάνε την ανατροπή αλλά και πάλι δείχνουν ότι θέλουν αλλαγές ξένων

Ο Ίκαρος μετά την συσπείρωση που έγινε και το πιο ευχάριστο με γεμάτο πάλι το κλειστό της Χαλκίδας, νίκησε καθαρά και εύκολα τον άνετο σχετικά ΚΑΟΔ και ηρέμησε μετά τις κακές μάλιστα και βάση εμφάνισης ήττες από Ελευσίνα εντός και Τρίκαλα (συντριβή) εκτός. Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το κάζο με την Ελευσίνα στην Πυλάια και νίκησε στη παράταση αν και λίγο ήθελε να κάνει την γκέλα αφού δεν έχει βάθος και βγαίνει η κόπωση και από τα ευρωπαϊκά ταξίδια. Τέλος επεισοδιακό και θρίλερ ήταν το ματς του Ηλυσιακου με την Κηφισιά με τον πρώτο να παίρνει μεγάλη νίκη με τρομερό φινάλε και την νεοφώτιστη Κηφισιά να φωνάζει εντόνως για την διαιτησία και τις μικροδιακοπές και την φυσούνα στο ημίχρονο!

Στην επόμενη αγωνιστική Ολυμπιακός-Απόλλων και Άρης-ΠΑΟ για τους μεγάλους. Καλό ματς για την παραμονή με ΚΑΟΔ-Κολοσσό και Κηφισιά-Ίκαρος. Η Ελευσίνα φιλοξενεί τον ΑΓΟΡ, ο Πανιώνιος λογικά δεν θα έχει πρόβλημα με τον Ηλυσιακό στην Νέα Σμύρνη και τέλος τα Τρίκαλα περιμένουν τον ΠΑΟΚ με την ελπίδα να τον βρουν κουρασμένο από το Μαυροβούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα