Μύκονος, ο προορισμός των μπασκετικών! (photos + vid's)

Η Μύκονος ανέκαθεν αποτελούσε το δημοφιλέστερο ελληνικό νησί, όσον αφορά τους ταξιδιωτικούς προορισμούς των celebrities. Απ’ ότι φαίνεται, πασίγνωστα άτομα από τον χώρο του μπάσκετ δεν αποτελούν εξαίρεση στον εν λόγω κανόνα, καθώς ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» ουκ ολίγους να απολαμβάνουν τις μέρες ξεκούρασης τους στο Νησί των Ανέμων.

Για την επίσκεψη του μεγάλου «αστέρα» του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, είχαμε ήδη μιλήσει και δημοσιεύσει ανάλογο υλικό. Ωστόσο, δημοσιεύτηκαν κι άλλα σχετικά βίντεο, κατά τα οποία η οικογένεια του ηγέτη των Λέικερς έδειξε πόσο διασκεδάζει τις διακοπές της στη Μύκονο. Ένα από αυτά δείχνει τον Μπράιαντ να τρώει με μεγάλη όρεξη μία βάφλα, καθώς και να παίζει «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί» με τα δύο του παιδιά. Επίσης, αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια των ημερών που έμεινε στο κυκλαδίτικο νησί ένας πολύ απλός άνθρωπος, καθώς δεν έδειξε κανένα δισταγμό να επικοινωνεί με τον κόσμο που βρήκε στα Ματογιάννια. Η Ελλάδα, λοιπόν, φαίνεται να είναι στην «καρδιά» της οικογένειας Μπράιαντ, και δε θα ήταν καθόλου περίεργο αν στο μέλλον αποφάσιζε ένα νέο ταξίδι στην χώρας μας.

Εκτός όμως από τον 36χρονο μπασκετμπολίστα, στη Μύκονο βρέθηκε κι ένας πρώην NBAer, ο Ρόνι Σεϊκάλι. Ο πρωταθλητής Κόσμου με την Εθνική ομάδα των Η.Π.Α. το 1986 στην Ισπανία ήταν επίσης εκεί.

Φυσικά, το παρόν δε θα μπορούσαν να μη δώσουν και γνωστοί παίκτες προερχόμενοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι Μάικ Ζίρμπες, Γιώργος Πρίντεζης και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επίσης επέλεξαν να ταξιδέψουν στη Μύκονο. Ο μεν Γερμανός σέντερ μένει στο νησί με την αγαπημένη του, ενώ ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ δεν είχε τη συντροφιά της Βιβής Τσιάμη. Ο Λιθουανός «άσσος», βέβαια, δε θα μπορούσε παρά να είναι εκεί μαζί με την οικογένειά του.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον Αμερικανό «ψηλό» του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ. Ο εκ των «στυλοβατών» των Πρασίνων στην κατάκτηση και του φετινού νταμπλ ξεπέρασε την προσωρινή αβεβαιότητα της ενδεχόμενης αποχώρησής του από την ομάδα και πλέον πραγματοποιεί ξέγνοιαστος τα μπάνια και τις... βόλτες στη θάλασσα με τη σύζυγό του, πριν αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: www.mykonoslivetv.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Basket Blog