O «μαγικός» Φώτης Βασιλόπουλος σε δράση (vid)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιος θα μπορούσε να παρακολουθεί το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2, αλλά σίγουρα ένας από τους πιο σημαντικούς θα ήταν να απολαύσει τον αναγεννημένο Φώτη Βασιλόπουλο ο οποίος στην τρίτη του χρονιά στο Παγκράτι έσπασε όλα τα ρεκόρ και αποτέλεσε εκτός από τον καλύτερο γκαρντ της κατηγορίας, έναν από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας.

Ο 28χρονος γκαρντ πήρε από το χέρι το Παγκράτι φέρνοντας το στην 5η θέση...μια θέση που μοιάζει με πρωτάθλημα καθώς στις πρώτες τέσσερις θέσεις βρέθηκαν ομάδες με πολύ υψηλά μπάτζετ (ΑΕΚ, Κόροιβος Αμαλιάδας, Καβάλα

και Ψυχικό) ενώ κατάφερε να συντρίψει όλα τα ρεκόρ αναφορικά με τα νούμερα του.

Οξυδερκής, γρήγορος και με τέλεια αίσθηση του παιχνιδιού μοίρασε 208 ασίστ σε 25 συμμετοχές, έχοντας το μαγικό αριθμό των 8.3 ασίστ ανά αγώνα, ενώ γίνεται ο πρώτος παίκτης που προσπερνά τις 200 στην Α2, γεγονός που δεν συνέβη και όταν η κατηγορία είχε 30 αγωνιστικές. Ο Βασιλόπουλος ήταν ο τέταρτος σκόρερ της κατηγορίας με 447 πόντους (17,9 μέσο όρο), είχε 162 κερδισμένα φάουλ (6,5 μ.όρο), 29 κλεψίματα, ήταν ο πρώτος παίκτης της κατηγορίας στον πολύ σημαντικό τομέα οικονομία με 134 πόντους αφήνοντας 15 μονάδες πίσω τον Σάκη Καρύδα (119). Ήταν 3ος παίκτης στην κατηγορία σε ποσοστό ευστοχίας στις ελεύθερες βολές έχοντας 103/122 (84%), ενώ ήταν 12ος στα τρίποντα με 68/169 (40%).

Στο video που ακολουθεί και επιμελήθηκε ο Δημήτρης Αποσκίτης μπορείτε να απολαύσετε τον «μαγικό» Φώτη Βασιλόπουλο σε δράση:

Keywords
Αναζητήσεις
φωτης βασιλοπουλος
Τυχαία Θέματα