Μόργκαν...ο αντί-Μάρτιν στον Παναθηναϊκό (vid)

O Παναθηναϊκός δεν είχε χρόνο για χάσιμο, και έτσι μετά το άδοξο τέλος που είχαν οι διαπραγματεύσεις με τον Κένιον Μάρτιν, στράφηκε στην περίπτωση του Ρέιμαρ Μόργκαν, ο οποίος αποτελούσε το plan b των ανθρώπων του «τριφυλλιού».

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ (2,03 - 26 ετών) αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Γερμανία και στην Γκέτιγκεν ενώ αυτή τη στιγμή δεν έχει υποχρεώσεις, καθώς η ομάδα του τερμάτισε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός playoffs. Παρά

το γεγονός ότι η ομάδα του δεν προχώρησε στην Γερμανική λίγκα ο ίδιος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν έχοντας 16,2 πόντους και 6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 33 παιχνίδια σουτάροντας με 60% στα δίποντα και 73% στις βολές (αλλά μόλις 16,8% στα τρίποντα, με 3/16 όλη τη σεζόν). Μάλιστα ψηφίστηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της κανονικής περιόδου.

Ο Μόργκαν την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την Μακάμπι Ρισόν, ενώ έχει περάσει και από τις Ιρόνι Ασκελόν και Μπαράκ Νετάνια. Το 2011 βρέθηκε στην Τουρκία και την Πινάρ Καρσίγιακα. Είναι απόφοιτος του Μίσιγκαν Στέιτ, αλλά το 2010 δεν είχε καταφέρει να επιλεγεί στο ντραφτ, ενώ το το 2007 ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων των ΗΠΑ, που πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νόβισαντ. Σήμερα (11/5) αναμένεται και η ανακοίνωση της απόκτησης του Ντι Τζέι Κούπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα