Μιχάλογλου: "Τελικός με Απόλλωνα"

Ως τελικό χαρακτήρισε τον αυριανό (04/03) αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών ο Αντώνης Μιχάλογλου μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, δείχνοντας παράλληλα αισιόδοξος για τη νίκη υπέρ του Κόροιβου.

Ο Κόροιβος υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου τον Απόλλωνα Πατρών και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Αντώνης Μιχάλογλου μίλησε για την ανάγκη να πάρει η ομάδα του

το θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρόν για μία ακόμα φορά στο κλειστό της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά:

«Για το προβάδισμα παραμονής

Καλησπέρα σε όλους.

Στο παιχνίδι με τον Άρη κατεβήκαμε με πάρα πολλές απουσίες και προβλήματα, αλλά καταφέραμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί για σχεδόν 30 λεπτά. Κάπου εκεί ξεμείναμε από δυνάμεις, τα πολλά φάουλ έκαναν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο και κάπως έτσι κατάφεραν στο τέλος να πάρουν τη νίκη με αρκετά μεγάλη διαφορά. Πολύ σημαντικό είναι πως όλοι προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά που υπήρχαν, με πάθος και θέληση κάτι που δείχνει πως είμαστε μια γροθιά.

Αυτό θέλουμε να δείξουμε στο πιο σημαντικό παιχνίδι έως τώρα, το Σάββατο με τον Απόλλωνα. Είναι από αυτά τα ματς που χαρακτηρίζονται "τελικός" και όλοι μας προετοιμαζόμαστε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει το προβάδισμα όσο αναφορά την παραμονή στην κατηγορία. Έχοντας και την προσθήκη του Σεκ που θα μας δώσει δύναμη μέσα στη ρακέτα θα παραταχθούμε πλήρης αφού κι ο Πολαρντ είναι στη διάθεση του coach.

Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα είναι άλλη μια φορά εκεί για να μας βοηθήσει με τον παλμό και την ώθηση που μας δίνει σε κάθε εντός έδρας ματς!».

Keywords
Τυχαία Θέματα