Ζντοβτς: "Τεστ ενόψει Μονακό"

Την εκτίμηση ότι ο αυριανός (04/03) αγώνας της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πατρών είναι μια καλή ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με την Μονακό εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιούρι Ζντοβτς.

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει το μυαλό της στον κρίσιμο αγώνα με τη Μονακό για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως πρώτα θα πρέπει να ταξιδέψει στην Πάτρα

για τον αυριανό αγώνα με τον Προμηθέα. Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της "Ένωσης" αναφορικά με τον εκτός έδρας αγώνα, τονίζοντας ότι ο Προμηθέας είναι μία ποιοτική ομάδα, και ο αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμαστούν οι παίκτες του πριν τη μάχη στη Γαλλία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«O Προμηθέας είναι μία ομάδα με ποιοτικό και αθλητικό ρόστερ. Έχει καλό προπονητή και με τις τελευταίες αλλαγές δυνάμωσε ακόμα περισσότερο. Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, στο ΟΑΚΑ. Έχει κίνητρο, καθώς παίζει στην έδρα του και πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί. Δεν θα είναι εύκολο ματς.

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Είναι πολύ σημαντικό ώστε να κρατήσουμε ψηλά τη ψυχολογία μας εν όψει του δεύτερου αγώνα με την Μονακό για το Basketball Champions League. Θεωρώ, ότι θα είναι ένα καλό τεστ ο αγώνας της Πάτρας εν όψει του αγώνα της Τετάρτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα