Μια του Κούπερ, δυο του Κούπερ, τρεις και...

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 77-75 εντός έδρας από την τούρκικη Άνκαρα για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου αν και πήρε πολύ μεγάλες διαφορές στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, καθώς οι Τούρκοι με ένα επιμέρους σερί 45-27 (!) στο δεύτερο ημίχρονο έφυγαν με το διπλό από την Θεσσαλονίκη. Ο Ντι Τζέι Κούπερ προσπάθησε και πάλι να σημειώσει

το σουτ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση (μετά από τραγικό λάθος των φιλοξενουμένων στην επαναφορά), αλλά αυτή τη φορά αστόχησε και ο "δικέφαλος γνώρισε την πρώτη του ήττα στη διοργάνωση.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Κώστας Χαραλαμπίδης (20π), Γιώργος Μπόγρης (17π) και Μιχάλης Τσαϊρέλης (10π), ενώ ο Ντι Τζέι Κούπερ αν και αρκετά άστοχος (3π, 1/5τρ) βοήθησε σε άλλους τομείς του παιχνιδιού έχοντας 7 ριμπάουντ και 6 ασσίστ. Από τους φιλοξενούμενους ο Γκολούμποβιτς ήταν εκπληκτικός έχοντας 23 πόντους με 10/14δ, 10 ριμπάουντς και 3 κλεψίματα.

Το ξεκινημα του αγώνα δεν προϊδέαζε για το τι θα ακολουθούσε, αν και στο μπάσκετ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει στα πρώτα είκοσι λεπτά, αφού ο "δικέφαλος προηγήθηκε με πολύ μεγάλες διαφορές που πλησίασαν τους 20 πόντους και όλα έδειχναν ότι σε αντίθεση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στο "Παλατάκι".

Η Άνκαρα όμως δεν είχε σκοπό να παρατήσει το παιχνίδι και στο τέλος της τρίτης περιόδου είχε ήδη καλύψει το μισό έδαφος ρίχοντας τη διαφορά σε μονοψήφια νούμερα (9 πόντους). Στην τελευταία περίοδο η κατάσταση απ ότι φάνηκε ήταν μη αναστρέψιμη για τον "δικέφαλο", ο οποίος συνέχισε να είναι κακός επιθετικά με αποτέλεσμα να έρθει η πρώτη του ήττα στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 31-19, 48-32, 61-52, 75-77.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 4, Κούπερ 3 (1), Χαραλαμπίδης 20 (3), Τσόχλας 8 (2), Βουτσίσεβιτς, Τσαϊρέλης 10, Δέδας, Μαργαρίτης 5 (1), Καλλές 4, Μπόγρης 17, Κασελάκης 4.
ΑΝΚΑΡΑ (Σάντερ): Καβακλιόγκλου 7 (1), Καντάν 11 (1), Ερντενίζ 2, Πλίσνιτς 2, Βάλτερς 9 (1), Γκολούμποβιτς 23, Σαριασλάν, Τάκερ 19 (3), Καμέρ, Οζκάν 4, Μπαϊγκιούλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα