«Μετατόπιση» Μανωλιτσάκη, ανακοινώνεται ο κόουτς!

Ο ΚΑΟΚ, σε μία σεζόν που είχε ξεκινήσει με σημαντικές επιδιώξεις, «πληγώθηκε» από τη μεγάλη διαφορά απόδοσής του, μεταξύ των εντός και των εκτός έδρας παιχνιδιών του και δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου του Νότου στη Γ' Εθνική, καταταγείς στην έβδομη της τελικής βαθμολογίας. Οι Κορίνθιοι, πάντως, συνεχίζουν να έχουν τα δικά τους «όνειρα» και ήδη ξεκινούν με δυναμικές κινήσεις, για να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Δημήτρης Μανωλιτσάκης, που είχε οδηγήσει ως πρώτος προπονητής τον ΚΑΟΚ φέτος, θα αλλάξει πόστο,

αναλαμβάνοντας ένα εξίσου σοβαρό, με τη διοίκηση του συλλόγου να του εμπιστεύεται τη θέση του επικεφαλής στην οργάνωση και ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών, ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων. Οι ιθύνοντες της ομάδας μάλιστα, έχουν ήδη καταλήξει και στον προπονητή που θα τον αντικαταστήσει.

Πρόκειται για έμπειρο κόουτς, γνώριμο της ομάδας και με πορεία πρωταθλητισμού, την εποχή που βρισκόταν σε αυτή, έστω και αν για λίγο δεν είχε προλάβει το «τρένο» των αγώνων κατάταξης. Σε αυτόν, λοιπόν, θα πάνε τα «κλειδιά», με τον ΚΑΟΚ να πραγματοποιεί δύο σπουδαίες κινήσεις, τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και σε αυτό των υποδομών, ανακοινώνοντας προσεχώς τον νέο του τεχνικό.

Η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Μανωλιτσάκη:

«Η διοίκηση του ΚΑΟ Κορίνθου ήρθε σε συμφωνία με τον κόουτς Δημήτρη Μανωλιτσάκη και εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ανδρικής ομάδας, αναλαμβάνει ως επικεφαλής την οργάνωση και ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών, ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Η ομάδα της Κορίνθου με αυτόν τον τρόπο, δείχνει την σοβαρή δουλειά της σε όλα τα επίπεδα και ειδικότερα στο νευραλγικό κομμάτι των μικρών ηλικιών, που είναι το μέλλον και η εικόνα κάθε αθλητικού σωματείου.

Το όνομα του νέου προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μανωλιτσακη και θα ηγηθεί της προσπάθειας τη νέα σεζόν στο αντρικό τμήμα, θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης βδομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα