"Μεγαλύτερες οι φετινές απαιτήσεις"

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της ερυθρόλευκης φανέλας της σεζόν στο Olympiacos BC Official Store, παρουσία περίπου 300 φίλων του Ολυμπιακού. Στην εκδήλωση βρέθηκε ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Σπανούλης και τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, Στράτος Περπέρογλου και Δημήτρης Μαυροειδής.

Οι τρεις

παίκτες έκαναν δηλώσεις στο περιθώριο της παρουσίασης με τον Βασίλη Σπανούλη να τονίζει πως "φέτος οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά".

Οσο για τη νέα σεζόν ο αρχηγός των Πειραιωτών, είπε: "Το σημαντικό είναι ότι ο κορμός της ομάδας έμεινε ίδιος. Ηρθαν δύο νέα παιδιά (Μαυροειδής και Περπέρογλου)  που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας και τους χρειαζόμαστε. Είχαμε αλλαγή και στη θέση του προπονητή. Τον κ. Μπαρτζώκα τον εμπιστευόμαστε και τον σεβόμαστε. Πρέπει να κάνουμε κατά γράμμα ό,τι μας λέει ώστε να εμπεδώσουμε χρόνο με τον χρόνο τη φιλοσοφία του".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης, ανέφερε: "Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του. Στα κρίσιμα σημεία της σεζόν μας βοήθησε πολύ και φέτος θέλουμε ακόμε περισσότερο κόσμο από την αρχή της χρονιάς".

Δηλώσεις έκανε και ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό. "Ηθελα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα" είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη σεζόν. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Ο διεθνής φόργουορντ είναι απόλυτα προετοιμασμένος για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο ΟΑΚΑ, καθώς τον προετοίμασε ο Βασίλης Σπανούλης: "Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά έιμαι επαγγελματίας και θα το αντιμετωπίσω. Μου έχει μιλήσει άλλωστε και ο Βασίλης γι'αυτό. Θα κάνω τη δουλειά μου και θα κλείσω τα αυτιά μου".

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τέλος, στάθηκε στη χαρά που νιώθει όντας παίκτης του Ολυμπιακού, τονίζοντας: "Είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και της Ελλάδος. Φέτος θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο".

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα, είπε: "Πέτυχα αρκετά πράγματα με τη Μπιλμπάο, αλλά όταν σου κάνει πρόταση ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, δεν μπορείς να αρνηθείς. Προσαρμόστηκα γρήγορα γιατί ξέρω πολλά παιδιά από τις Εθνικές ομάδες και αισθάνομαι σαν να είμαι χρόνια στον Ολυμπιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα