Μεγαλείο ψυχής και συγκίνηση από τον Ουέστμπρουκ (vid)

Βλέποντας τέτοιες κινήσεις δεν μπορείς παρά να συγκινηθείς και να μπει σε διαδικασία το μυαλό σου να κατανοήσει γιατί οι super star παίκτες του NBA, εκτός από εξαιρετικοί αθλητές είναι και κοινωνικά είδωλα, τα οποία προσπαθούν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους, ενώ οι ομάδες εκτός από αθλητικό περιεχόμενο, προσφέρουν και κοινωνικό έργο.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε

το μεγαλείο αλλά και τις ευαισθησίες του ανθρώπου Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος εκτός από ηγέτης των Θάντερ, με τρομερά συμβόλαια (φέτος θα εισπράξει 15,7 εκατ. δολάρια και άλλα 16,7 και 17,7 για τα επόμενα δύο χρόνια), αποτελεί και σημείο αναφορά για την πόλη του. Έτσι, για τον ίδιο ένα αυτοκίνητο (μάρκας «KIA») που πήρε σαν δώρο επειδή αναδείχθηκε MVP στο All Star Game του ΝΒΑ μπορεί να μην πρόσφερε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά για έναν συμπολίτη του, που τα βγάζει δύσκολα πέρα, ίσως ήταν και δώρο ζωής.

Έτσι, σε συνεννόηση με την υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής των Θάντερ, ο Ουέστμπρουκ αποφάσισε να το χαρίσει σε μια ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών. Μάλιστα το παρέδωσε αυτοπροσώπως στην Κέρστιν Γκονζάλες, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, σε ένα video συγκινητικό, που δείχνει το πως είναι να συναντάει κάποιος ένα αστέρα τον οποίο θαυμάζει από την τηλεόραση. Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε: Το έκανα για να τιμήσω όλη τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει για να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της. Θέλω να βοηθώ τους άλλους όσο πιο πολύ μπορώ. Ήταν μια κίνηση για να της δείξω πως όλα θα πάνε καλά».

Η μόνη λέξη που του αρμόζει είναι...συγχαρητήρια!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα