Με ηγέτη τον Τζινόμπιλι η Αργεντινή! (vids)

Είναι γεγονός και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, θα γίνουν ακόμη πιο λαμπεροί! Ο Μανού Τζινόμπιλι, δήλωσε έτοιμος για έναν τελευταίο «χορό» με την Εθνική Αργεντινής, ανταποκρινόμενος στο διακαή πόθο των συμπατριωτών του να τον ξαναδούν με την φανέλε της «Μπιανκοσελέστε» και επιστρέφοντας, ύστερα από την παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το

2012.

Ο «αστέρας» των Σαν Αντόνιο Σπερς, είναι λογικό να έχει γίνει σύμβολο για τους κατοίκους της πατρίδας του, αφού με αυτήν έχει κερδίσει συνολικά 10 μετάλλια στην καριέρα του μεταξύ 1999 και 2011, με κορυφαία στιγμή το χρυσό στους Αγώνες της Αθήνας, το 2004. Ο 38χρονος μύθος, θα βοηθήσει την ομάδα του Σέρχιο Ερνάντες, στον όμιλο με αντιπάλους την Ισπανία, τη Βραζιλία, τη Λιθουανία, την Νιγηρία και την νικήτρια ενός από τα τρία προολυμπιακά τουρνουά.

Ο εκλέκτορας της Αργεντινής, δε θα μπορούσε παρά να «τρίβει τα χέρια του», ακούγοντας την απόφαση του μεγάλου Μανού. «Είναι μια πολύ γενναία και, κατά τη γνώμη μου, σωστή απόφαση. Θα μπορέσει να τελειώσει την καριέρα του με την Εθνική ομάδα, σε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι η πιο σημαντική απόφαση για έναν Αργεντινό αθλητή σήμερα. Ο Τζινόμπιλι είναι ένα έμβλημα. Καλώς όρισες Μανού. Και τώρα, απόλαυσέ το», ήταν τα λόγια του Ερνάντες.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι στην ίδια ομάδα βρίσκονται παίκτες που επίσης έχουν γράψει ιστορία με την Εθνική Αργεντινής, όπως ο Λουίς Σκόλα ή ο Αντρές Νοσιόνι. Το δικό του σχόλιο έκανε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Φεντερίκο Σουσμπιέγιες, λέγοντας τα εξής: «Μάθαμε αυτά τα νέα με χαρά, είναι λογικό. Είναι σπουδαία η παρουσία του στην Εθνική ομάδα, μαζί με όσα φέρνει αυτή. Είναι ένας κρίσιμος πρωταγωνιστής στην ιστορία μας και ελπίζουμε να παίξει τον ίδιο ρόλο και στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα