Ουέμπστερ: «Είμαι έτοιμος, δεν φοβάμαι τις προκλήσεις»

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Κοροίβου, ο Κόρεϊ Ουέμπστερ, ο οποίος τόνισε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Αρκαδικό, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του ηλειακού συγκροτήματος.
Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κοροίβου: Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Έχει καλούς και σοβαρούς ανθρώπους με πλάνο και όραμα να φτιάξουν μια πολύ καλή ομάδα στο μέλλον. Χαίρομαι που πήρα την απόφαση να απαντήσω θετικά”. Για το
τι χρειάζεται για την παραμονή στην κατηγορία: “Εξαρτάται καθαρά από εμάς το τι θα γίνει. Παίζουμε στην έδρα μας έναν κρίσιμο αγώνα και χρειαστούμε καλή επιθετική λειτουργία, καθώς και προσήλωση στην άμυνα για να τα καταφέρουμε”. Για το αν είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς με τον Αρκαδικό, παρότι βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα: “Φυσικά και είμαι έτοιμος. Δεν με τρομάζουν οι προκλήσεις. Εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα”. Για τον κόσμο: “Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας. Έχω ακούσει από τους νέους μου συμπαίκτες τα καλύτερα γι’ αυτούς. Δίνουν φοβερό παλμό και ενέργεια στους παίκτες και ελπίζω να γεμίσουν το γήπεδο και να μας ωθήσουν στη μεγάλη νίκη”.
Keywords
Τυχαία Θέματα