Μαρκόπουλος: «Θέλουμε την νίκη»

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας ενόψει του αγώνα με την Βαλένθια στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει την νίκη κόντρα στις "νυχτερίδες".

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη. Δε σημαδεύεις παιχνίδια, σε όλα πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός και να προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να παίξεις όσο μπορείς καλύτερα

βάση των προϋποθέσεων που έχεις και τις δυνατότητες, απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι η ομάδα της Βαλένθια».

Για τον στόχο της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Θέλουμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, πως θα κυλήσουνε τα αποτελέσματα και τι καταστάσεις μπορεί να δημιουργηθούνε. Ξέρουμε ότι η Βαλένθια είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, είναι ομάδα στην κυριολεξία, γρήγορο μπάσκετ, πολύ γυμνασμένα κορμιά και οι ψηλοί τους και οι περιφερειακοί παίκτες είναι σαν να έχουν βγει από ένα καλούπι, παίζουν πάρα πολύ σκληρή άμυνα, τρέχουν το γήπεδο, είναι πολύ καλοί έξω από τα 6μ.75, μεταφέρουν την μπάλα πάρα πολύ καλά από τη μια πλευρά στην άλλη, είναι μια ομάδα την πρέπει να την αναλύσεις πάρα πολύ και να μπορέσεις να εστιάσεις σε ορισμένα αδύνατα σημεία τα οποία μπορεί να παρουσιάσουν, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα παρουσιάσουν και στο δεύτερο μεταξύ μας, και να μπορέσεις να έχεις διάρκεια στη δικιά σου απόδοση».

Για τα στοιχεία που βρέθηκαν στα παιχνίδι της Λιμόζ απέναντι στη Βαλένθια, ανέφερε: «Είναι άλλα παιχνίδια. Η Λιμόζ παίζει τελείως διαφορετικά από ότι παίζουμε εμείς στην άμυνα. Η Βαλένθια δεν περίμενε τη Λιμόζ να αγωνιστεί έτσι καταληκτικά στο πρώτο παιχνίδι. Είναι ομάδες με παίκτες της Euroleague, οι οποίοι αν βρεθούν σε μέρα δύσκολα μπορείς να τους σταματήσεις».

Για την απουσία του Βασιλειάδη: «Και στο πρώτο παιχνίδι ο Βασιλειάδης δεν έπαιξε. Σίγουρα κάθε παίκτης είναι πάρα πολύ αναγκαίος για την κάθε ομάδα, ιδίως σε εμάς που δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε πολύ καλούς παίκτες, από εκεί και πέρα νομίζω πως και οι άλλοι μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω ώστε να μη φανεί το κενό που έχει δημιουργηθεί».

Για το αν υπάρχει επιβάρυνση στην ομάδα και εμφανίζει όχι καλά διαστήματα στο παιχνίδι της: «Το δεν είναι καλή σε κάποια διαστήματα δε σημαίνει ότι αυτό οφείλεται σε επιβάρυνση. Υπάρχουν διαστήματα που είσαι καλός και σε άλλα όχι, λόγω άλλων καταστάσεων. Το ότι υπάρχει επιβάρυνση, υπάρχει πολύ μεγάλη επιβάρυνση! Υπάρχουν τραυματισμοί, δεν μπορείς να κάνεις την προπόνηση την οποία θέλεις, είσαι με μείον δύο και τρεις παίκτες πολλές φορές και δεν μπορείς να παίξεις ούτε διπλό, αλλά αυτό δε λέει τίποτε. Πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις το παιχνίδι σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα