Μάντζαρης: "Δεν χάθηκε τίποτα"

Στην αξία της ήττας από την Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκε με 73-79 με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να ανέβει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε την εικόνα του αγώνα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τραυματισμό του Ματ

Λοτζέσκι.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό. Αρχίσαμε καλά το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά μετά κατεβάσαμε τον διακόπτη. Είχαμε κακές επιθέσεις, η Ρεάλ έβαλε κάποια σουτ και βρήκε ψυχολογία. Στο τέλος παλέψαμε για την ανατροπή, αλλά δυστυχώς στην προσπάθειά μας χάσαμε και τον Ματ. Δεν χάθηκε τίποτα και συνεχίζουμε».

Για τη συνέχεια: «Θέλουμε να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε σωστά ενόψει των πλέι οφ που είναι πολύ σημαντικά. Ξέρουμε όλες τι ομάδες είναι. Δεν ξέρουμε ακόμη αντίπαλο, αλλά κοιτάμε την ομάδα μας. Να έχουμε υγεία γιατί η ατυχία πάλι μας χτύπησε την πόρτα».

Για το αν μπορεί και ψηλότερα από την τρίτη θέση ο Ολυμπιακός: «Θέλαμε το πλεονέκτημα έδρας και ήταν στόχος μας. Για εμάς είναι το ίδιο αφού το πετύχαμε. Θα μπορούσαμε 2οι, αλλά θα μπορούσαμε και 5οι και 6οι. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά τώρα κοιτάζουμε μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα