Λυκογιάννης: "Χαλάρωση από τα καλά λόγια"

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού του Κολοσσού με το Ρέθυμνο ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Άρης Λυκόγιαννης, αναφέρθηκε στα καλά αποτελέσματα αλλά και τα… λόγια που ακούγονται, τα οποία έχουν δημιουργήσει λανθασμένη εντύπωση για το σύνολο της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την δίκαιη νίκη του. Έδειξε ότι ήθελε τη νίκη περισσότερο από μας. Νομίζω ότι το τελικό σκορ είναι αυτό που αντικατοπτρίζει τον τομέα του παιχνιδιού στον οποίο εμείς αποτύχαμε. Γιατί ήρθαμε σε εκτός έδρας παιχνίδι,

καταφέραμε να πετύχουμε 41% στα τρίποντα και τελικά δεχθήκαμε 95 πόντους».

«Έχουν συμβεί δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι τα καλά λόγια που ακούμε για την ομάδα μας σαφώς μας έχουν δημιουργήσει μία χαλάρωση. Νομίζουμε ότι είμαστε κάτι το οποίο δεν είμαστε. Τουλάχιστον για να το υποστηρίζουμε θα πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα. Και το δεύτερο είναι ότι αυτό το μικρό μαξιλαράκι των 6 νικών που έχουμε δημιουργεί μία λάθος ψευδαίσθηση. Θεωρώ πως έχουμε πέσει σε αυτό το “τρυπάκι” αυτή την περίοδο και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι για να επιστρέψουμε στις βασικές αρχές μας γιατί χωρίς να ματώσεις δεν έχεις καμία τύχη απέναντι σε καμία ομάδα».

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Μπιλλής ανέφερε: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση, είχαμε πολλά κενά στην άμυνα, με αποτέλεσμα να το πληρώσουμε στο τέλος του ματς»

Keywords
Τυχαία Θέματα