Κατέθεσε ένσταση ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 97-92 από την Κηφισιά για την 15η αγωνιστική της Basket League, με την "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ να καταθέτει μήνυση κατά του κύρους του αγώνα!

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του "Δικέφαλου" του Βορρά" έχουν έντονα παράπονα από τον κομισάριο του αγώνα, Χραντ Άκελ, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε ο τιμ

μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρντατσίδης έβρισε τον πρώτο (σ.σ. ο κ. Ζουρνατσίδης δέχθηκε τεχνική ποινή για αυτή την ενέργεια στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης), ενώ διαμαρτύρονται και για την κόρνα της γραμματείας, η οποία ήχησε τη στιγμή που ο Τσόχλας εκτελούσε την πρώτη από τις τρεις βολές με το σκορ στο 92-89 (ευστόχησε στις υπόλοιπες δυο).

Έτσι, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα αν και αξίζει να σημειωθεί ότι και η Κηφισιά δικαιούται να "φωνάζει" για τη διαιτησία, με χαρακτηριστικότερο όλωντο φάουλ με το οποίο χρεώσαν οι διαιτητές τον Σταμάτη στο σουτ του Τσόχλα από το κέντρο (το φάουλ είχε γίνει πριν την προσπάθεια του Τσόχλα), με αποτέλεσμα ο γκαρντ του ΠΑΟΚ να οδηγηθεί στη γραμμή της "φιλανθρωπίας" για τρεις ελεύθερες βολές, έχοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 92-92 7'' πριν το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα