Κύπελλο Ελλάδας: Live από το ΣΕΦ πριν την μάχη των «αιωνίων»

Καλησπέρα σας από το ΣΕΦ, το basketblog.gr βρίσκεται εδώ και θα σας μεταφέρει ότι συμβαίνει μέσα και έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

17:43 Ελάχιστος κόσμος μέχρι στιγμής στις εξέδρες, ενώ οι αποστολές των δύο ομάδων έχουν φτάσει στο γήπεδο και κάποιοι

παίκτες ήδη προθερμαίνονται. Από πλευράς Ολυμπιακού οι Μάντζαρης και Γκριν και από τους «πράσινους» οι Τζέιμς, Χαραλαμπόπουλος, Ρίβερς, Μποχωρίδης, Τζεντίλε.

17:44 Την αποστολή του Παναθηναϊκού συνόδεψε και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος ήθελε να είναι δίπλα στους παίκτες του σε αυτό το πολύ μεγάλο ντέρμπι.

17:51 Πλέον από τους φιλοξενούμενους είναι όλοι οι παίκτες στο παρκέ για την πρώτη προθέρμανση, ενώ από τον Ολυμπιακό στους ήδη υπάρχοντες προστέθηκε και ο Λοτζέσκι. Το γήπεδο ακόμα είναι σχεδόν άδειο.

18:01 Ο αποψινός ημιτελικός είναι ο 25ος ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό να έχει 17 νίκες και τον Ολυμπιακό 7.

18:21 Ο κόσμος σιγά σιγά γεμίζει το γήπεδο, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια για να ετοιμαστούν ώστε να βγουν για την τελική προθέρμανση.

18:32 Μόλις βγήκε στο παρκέ του ΣΕΦ η 12αδα του Ολυμπιακού η οποία αποτελείται από τους Γκριν, Μπιρτς, Παπαπέτρου, Σπανούλη, Ουότερς, Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη, Παπαπνικολάου, Μάντζαρη, Γιανγκ, Αγραβάνη και Λοτζέσκι. Οι «ερυθρόλευκοι» αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους, που τους ζήτησε την νίκη.

18:35 Μετά από λίγα λεπτά εν μέσω αποδοκιμασιών βγήκαν και οι 12 παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ οι οποίοι είναι οι Καλάθης, Τζέιμς, Μπουρούσης, Ρίβερς, Σίνγκλετον, Παππάς, Τζεντίλε, Φελντέιν, Φώτσης, Χαραλαμπόπουλος, Μποχωρίδης και ο Γκάμπριελ που τελευταία στιγμή έγινε αλλαγή και πήρε την θέση του Νίκολς στην αποστολή των «πρασίνων.

18:40 Μετά τις δύο ομάδες στο παρκέ μπήκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού κάτω από έντονες αποδοκιμασίες.

18:58 Η παρουσίαση των ομάδων ολοκληρώθηκε και τα πάντα είναι έτοιμα για να ξεκινήσεο ο μεγάλος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος έχει σχεδόν γεμίσει το ΣΕΦ καθώς λίγες θέσεις μένουν άδειες και αναμένεται σε λίγο να έχουν γεμίσει και αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα