Αλλαγή φρουράς στο Παγκράτι

Η ελεύθερη πτώση του Παγκρατίου, που είναι ουραγός στην βαθμολογία της Α2 και βγάζει προβληματική εικόνα, φέρνει νέα αλλαγή στην θέση του προπονητή με τον Κώστα Κατωπόδη να ετοιμάζεται για δεύτερη αποχώρηση μέσα στην σεζόν.

Ο προπονητής που ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο της διαδοχής του Ντίνου Καλαμπάκου και πάλεψε με αντιξοότητες που τον ανάγκασαν να φτιάξει ομάδα στο... παρά πέντε, είχε αποχωρήσει πριν από λίγο καιρό για να διευκολύνει την ομάδα να αλλάξει κλίμα και ίσως εικόνα.

Μετά από λίγες

μέρες κλήθηκε να επιστρέψει, κάτι που έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη αφού το Παγκράτι είναι ένα μεγάλο κομμάτι της προπονητικής του ζωής. Μαζί με τον Παναγιώτη Κοντογιάννη πλέον στο πλευρό του επιχείρησε μια νέα αρχή, όμως, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν ικανοποιούν και έτσι αποφασίστηκε να παιχτεί το τελευταίο χαρτί ανάκαμψης χωρίς τον Κατωπόδη.

Επειδή η σχέση είναι... περίεργη όπως φάνηκε και από την προηγούμενη αποχώρηση και επιστροφή, πρέπει να υπάρξει πρώτα η επίσημη ανακοίνωση, όμως, όλα δείχνουν ότι από αύριο το Παγκράτι θα πορευτεί χωρί τον Κατωπόδη και με άγνωστο τον διάδοχό του, που δεν αποκλείεται και να είναι ο Κοντογιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα