Κούτουλας: "Αρχίζουμε να βρίσκουμε τον ρυθμό μας"

Ο Ιωνικός Νικαίας έχει δύσκολη αποστολή την Κυριακή (14/02, 17.00) στο Ίλιον, κόντρα στην τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής, με τον Νίκο Κούτουλα, να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να διευρύνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά:

«Αρχίζουμε και βρίσκουμε το ρυθμό μας μετά τις δύο ήττες που κάναμε από τον Πανιώνιο και τον Αμύντα, όπου παρουσιαστήκαμε κακοί. Τα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας είναι κάτι που προσπαθούμε να βελτιώσουμε και ήδη κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα και με την απόδοσή μας στα τελευταία δύο

παιχνίδια, που κερδίσαμε, με τον Εργοτέλη και τον Πανελευσινιακό».

Για τον τρόπο αντιμετώπησης της Ένωσης Ιλίου, ανέφερε: «Το Ίλιον είναι πολύ καλή ομάδα, που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μέσα στην έδρα του το Ίλιον είναι πολύ δυνατό και μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, όπως έκανε και με τον Πανιώνιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει σχεδιάσει ο προπονητής όλη την εβδομάδα, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα