Κώστας Παπαμάρκος στο basketblog.gr: «Σοκαρισμένοι και αγανακτισμένοι»

Με ήττα ολοκλήρωσε στην σεζόν το Περιστέρι, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς έχασε με 75-61 από τον Πανερυθραϊκό στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας, και απώλεσε την 3η θέση, η οποία κάτω από προϋποθέσεις μπορεί ακόμα και να οδηγήσει στην Α2!

Ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Παπαμάρκος μέσω του basketblog.gr θέλησε να εκφράσει τα παράπονα του και την διαμαρτυρία του για την διαιτησία που έτυχε η ομάδα του στη

Νέα Ερυθραία, τονίζοντας ότι στο δεύτερο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε από τον πάγκο της ομάδας του ο μάνατζερ Γιώργος Πανταζόπουλος, ενώ και ο ίδιος αποβλήθηκε στο 3ο δεκάλεπτο.

Χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Θέλω να τονίσω ότι είμαστε σοκαρισμένοι και αγανακτισμένοι από τους δυο διαιτητές και τις αποφάσεις τους, και αυτό έχει να κάνει με το μέγεθος της άδικης αντιμετώπισης που είχαμε. Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Νέας Ερυθραίας για όλη τους την προσπάθεια μέσα στην χρονιά, αλλά και για σήμερα (χθες 10/5) που έπαιξαν από την αρχή πολύ δυνατά και σκληρά στην άμυνα. Ωστόσο, το ίδιο πράγμα δεν επετράπη σε κανένα σημείο στην δική μου ομάδα...μάλλον δικαιολογημένα γιατί εμείς παίζουμε ξύλο!» για να συνεχίσει: «Τα μηνύματα που δεχθήκαμε όλη την περασμένη εβδομάδα, ακόμα και από συναδέλφους μου, δυστυχώς επαληθεύθηκαν, και επειδή εκπροσωπώ ένα πολύ ιστορικό σωματείο θα σταματήσω εδώ. Εγώ μιλάω προσωπικά για μένα, και δεν θα αναφερθώ ούτε στα ονόματα των διαιτητών, ούτε στα στατιστικά του αγώνα, γιατί δεν μου αρέσει να με χτυπάνε στην πλάτη για παρηγοριά. Πάντα πίστευα πως το μεγαλύτερο συστατικό ενός προπονητή είναι οι ατελείωτες ώρες που ξοδεύεις για να γίνει καλύτερος και μετά όλα τα άλλα. Θα επιμείνω σε αυτό».

Τέλος, κλείνοντας θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά και τον κόσμο του Περιστερίου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και σήμερα (χθες 10/5) αλλά και σε όλη τη χρονιά. Εμείς ξέρουμε πόσο και τι πετύχαμε. Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ στον κόσμο του Περιστερίου για την πολύ δυναμική του παρουσία και στήριξη. Είμαι σίγουρος πως αυτό που βιώσαμε σήμερα (χθες 10/5) μόνο πιο δυνατούς θα μας κάνει, και έτσι σκέφτονται οι άνθρωποι του Περιστερίου».

Keywords
Αναζητήσεις
παπαμαρκος κωστας
Τυχαία Θέματα