Κόροιβος: «Προσωπική επιλογή του Καρύδα η αποχώρηση»

Θέση θέλησε να πάρει και οι διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας στην υπόθεση που δημιουργήθηκε με τον Σάκη Καρύδα και το άδοξο τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών, με το basketblog.gr να επικοινωνεί με την διοίκηση της ομάδας της Πελοποννήσου θέλοντας να εισπράξει και τις αντιδράσεις από την δική της πλευρά.

Οι ιθύνοντες του Κοροίβου τονίζουν πως εδώ και ένα μήνα, τόσο ο Σάκης Καρύδας όσο και ο Πέτρος Νοέας έχουν συμφωνήσει

με τους νεοφώτιστους για επέκταση της συνεργασίας τους, με το ιδιωτικό συμφωνητικό να βρίσκεται στα χέρια του εκπροσώπου τους.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν ο Καρύδας έχει εξοφληθεί οικονομικά για την περίοδο 2012-2013, ενώ βρίσκεται στην τελική εκκαθάριση για την περσινή περίοδο, με τον ίδιο να προτιμά να συμφωνήσει μια άλλη ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Η διοίκηση φανερά χολωμένη από την συγκεκριμένη εξέλιξη τόνισε ότι δεν...«πρόκειται να κρατήσει στην ομάδα κανέναν που δεν θέλει να συνεχίσει σε αυτή, αλλά δεν θα δεχθεί και υποδείξεις για τον ποιον θα έχει στον πάγκο της, και το πως θα στελεχωθεί».

Ωστόσο, θέλησε να ευχαριστήσει και να ευχηθεί την καλύτερη συνέχεια στην καριέρα του 35χρονου γκαρντ, τονίζοντας ότι σεβόμενη τα δυο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας αλλά και της προσφοράς του στον σύλλογο και στο μεγάλο μερίδιο που είχε στην πορεία της ομάδας προς την Α1, του εύχεται την καλύτερη συνέχεια, απλά επιθυμεί να μάθει ο κόσμος ότι η αποχώρηση του αποτελεί δική του προσωπική επιλογή, καθώς η διοίκηση όπως αναφέραμε του είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης καθώς θέλησε να τον ανταμείψει απλόχερα, όπως έκανε και τις δυο προηγούμενες χρονιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα