Κόουτς Αλβέρτης με... βοήθεια Πρίφτη (;)

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και πλέον το ερώτημα είναι τι περιλαμβάνει η «επόμενη μέρα» για τον πάγκο των νταμπλούχων.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα είναι αυτός που θα περιμένει τους παίκτες τη Δευτέρα (10/3) στην επιστροφή τους στις προπονήσεις μετά το All Star Game και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν, που είναι «καυτό», με τα υπόλοιπα πέντε και αποφασιστικά παιχνίδια στο Top-16 της

Ευρωλίγκας και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος!

Ο τιμ μάνατζερ και φυσικά εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, όπως προκύπτει από τις προθέσεις (και προσεχώς... αποφάσεις) του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα... βαφτιστεί προπονητής ως το καλοκαίρι, καθώς δεν έχει σχέση με την προπονητική, ωστόσο μεγάλο του ατού είναι ο τεράστιος σεβασμός που αποπνέει!

Το τι σημαίνει ο Αλβέρτης για τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης και τον κόσμο δεν χρειάζεται να... αναλυθεί και από τη στιγμή που ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ θεωρεί πως χρειάζεται στον πάγκο κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός, η συγκεκριμένη επιλογή δεν συνιστά έκπληξη.

Ετσι, το σενάριο άμεσης συμφωνίας με προπονητή (το όνομα του Φώτη Κατσικάρη ακούστηκε... δευτερόλεπτα μετά το «διαζύγιο» με τον Πεδουλάκη) μοιάζει να χάνει έδαφος, μέχρις αποδείξεως του εναντίου...

Βέβαια, όπως γράφτηκε και παραπάνω, ο Αλβέρτης δεν είναι προπονητής, αλλά έχει τη δυνατότητα, ζώντας καθημερινά τα αποδυτήρια από το πόστο του τιμ μάνατζερ να γνωρίζει πως να εμπνεύσει τους παίκτες ώστε να τους συσπειρώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Εφές στην Πόλη την Παρασκευή (14/3).

Οσο για το... τεχνικό κομμάτι, σε αυτό θα βοηθήσει αποφασιστικά ένας έμπειρος Ελληνας προπονητής που θα προσληφθεί για να βρεθεί στο πλευρό του «Φράγκι» ως άμεσος συνεργάτης, καθώς σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα δεν αναμένεται να παραμείνει κάποιος εκ των άμεσων συνεργατών του Πεδουλάκη (Μανωλόπουλος, Βόβορας, Παναγιωτόπουλος).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαβορί για τη θέση πλάι στον «Φράνκι» θεωρείται ο Δημήτρης Πρίφτης του Κολοσσού Ρόδου, ωστόσο για να προχωρήσει αυτή η σκέψη, θα χρειαστεί να δοθεί η έγκριση από τους Ροδίτες, με τους οποίους έχει γίνει η επαφή και τις επόμενες ώρες θα κληθούν να αποφασίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα