Εξετάζει Βουγιούκα η ΑΕΚ!

Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ ο Ίαν Βουγιούκας. Ο διεθνής σέντερ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Ένωση, όμως είχε τελικά υπογράψει στη Γαλατάσαραϊ. Έχοντας αποχωρήσει, ωστόσο, από την τουρκική ομάδα, το ενδιαφέρον για τον ίδιο "αναθερμάνθηκε", με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μην έχει κρύψει την εκτίμησή του προς το πρόσωπό του.

Ο Βουγιούκας, βέβαια, θα ακολουθήσει αρχικά προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο, και ο τεχνικός θα αποφασίσει σύντομα αν όντως θα τον συμπεριλάβει στο ρόστερ της

ομάδας. Σίγουρα θα αποτελεί μία ευκαιρία για τον εν λόγω παίκτη, μετά την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία του στη γείτονα χώρα, να "αναγεννηθεί" μέσω μίας ομάδας που δείχνει να ανεβάζει διαρκώς τον "πήχη".

Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει δικαίωμα για δύο ακόμη μεταγραφές ξένων, και ήδη υπάρχουν... ματιές στον Τζόνι Φλιν. Ο τελευταίος ήταν κάποτε ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης για το ΝΒΑ, που όμως γρήγορα βρέθηκε υπό την "κατάρα" των τραυματισμών, οι οποίοι συνέχισαν να τον ακολουθούν μέχρι αρκετά πρόσφατα, όταν και αγωνιζόταν στην Ορλαντίνα της Ιταλίας. Πρόκειται για τον παίκτη που διαθέτει το ρεκόρ σκοραρίσματος με τους Όραντζ του Σίριακιους, πανεπιστήμιο από το οποίο έχουν αποφοιτήσει παίκτες, όπως ο Καρμέλο Άντονι.

Keywords
Τυχαία Θέματα