Κοντά σε Μπάγερν ο Τζόρτζεβιτς

Έχουν περάσει τρεις μήνες περίπου, από τότε που ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ολοκλήρωνε, με άδοξο τρόπο, τη θητεία του στην χώρα μας ως προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς είχε «πληρώσει το μάρμαρο» πρωτίστως για τον αποκλεισμό της ομάδας με 3-0 στα playoffs της Ευρωλίγκα, κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα και δευτερευόντως για τη δεύτερη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα, χάνοντας το πλεονέκτημα έδρας από τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος κόουτς, συνεχίζοντας πάντως στο «μονοπάτι» των επιτυχιών με την Εθνική ομάδα της χώρας του, μιας και την οδήγησε στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκλησή του σε σύλλογο.

Αυτή την πρόκληση, φέρεται να του δίνει η Μπάγερν Μονάχου. Η γερμανική ομάδα, συνεχίζει να επιμένει στη μεγάλη των «Πλάβι» σχολή, αφού μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στον πάγκο της ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο έμπειρος κόουτς, δεν κατάφερε να φέρει τίτλο στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας τα τελευταία δύο χρόνια και για το λόγο αυτό απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μπάγερν, καθώς η διοίκηση έχει αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Αντικαταστάτης του, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο «Σάλε», ο οποίος ουσιαστικά αναζητά μία καινούργια αρχή στους πάγκους συλλόγων, μέσω της Γερμανίας, όπου θα εργαστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, είτε ως παίκτης είτς ως προπονητής. Το έργο του βέβαια, θα είναι δύσκολο, καθώς θα χρειαστεί αφενός να «γκρεμίσει» την αυτοκρατορία που επιχειρεί να «χτίσει» η Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι εντός συνόρων, αφετέρου να οδηγήσει την Μπάγερν σε μία ανταγωνιστική πορεία στο Eurocup, όπου για την φάση των ομίλων, θα βρει μπροστά της, τις Σάσαρι, Μπούντουτσνοστ, ΜΖΤ Σκοπίων, Μούρθια, Μάλαγα και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα