Παίκτης του Ζούρου ο Ντίξον, όφελος για ΑΕΚ (pic)

Ο Μάικλ Ντίξον, αποτελεί ένα εκ των μεταγραφικών αποκτημάτων... εκτός συνόρων για την ΑΕΚ, αλλά λίγο καιρό μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο ίδιος φέρνει καλά νέα στην ομάδα του. Ο Αμερικανός γκαρντ, κατάφερε σήμερα (23/7) να γίνει κάτοχος διαβατηρίου Γεωργίας, με τις διαδικασίες να ολοκληρώνονται επιτυχημένα προς αυτή την κατεύθυνση και την Ένωση να βλέπει θέση ξένου να αδειάζει στο ρόστερ της, μιας και πλέον ο Ντίξον

θα υπολογίζεται ως κοινοτικός.

Η επιλογή αυτή του 26χρονου παίκτη μάλιστα, βρίσκει και πάλι μπροστά του... την χώρα μας. Ο Ντίξον θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Γεωργίας, στην οποία ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Ηλίας Ζούρος. Ο Έλληνας κόουτς, ασφαλώς, θα έχει στη διάθεσή του τον αθλητή της ΑΕΚ, εν όψει των προκριματικών αγώνων του Ευρωμπάσκετ 2017, με τους Γεωργιανούς να αντιμετωπίζουν το Μαυροβούνιο, τη Σλοβακία και την Αλβανία.

Μαζί με τον Ντίξον, ασφαλώς, υπάρχουν στο ρόστερ άλλοι δύο «νατουραλιζέ» Αμερικανοί, καθώς ήδη διαβατήριο Γεωργίας έχουν, τόσο ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μαρκίζ Χέινς όσο και ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Τζέικομπ Πούλεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα