Κόκκαλης στο Basketblog: «Ελπίζω να είναι η αντεπίθεση μας»

Ο Εθνικός πήρε την νίκη κόντρα στο Παγκράτι με 100-82, κάνοντας εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και έχοντας τον ηγέτη του σε «οργιαστική» κατάσταση! Ο Νίκος Κόκκαλης τελείωσε το παιχνίδι με 36 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 τρίποντα, πραγματοποιώντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ σε αυτό τον τομέα.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από 3 αρνητικά αποτελέσματα για τον Εθνικό και σύμφωνα με τον Νίκο Κόκκαλη, άπαντες ελπίζουν να είναι και το ξεκίνημα της αντεπίθεσης των Πειραιωτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο πρώτος σκόρερ της Α2 σε δηλώσεις του στο Basketblog

αναφέρθηκε επίσης στην αναμέτρηση με το Ηράκλειο που ακολουθεί, αλλά και στην προσωπική του επίδοση, την οποίο όπως είπε δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει χωρίς τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

Ο έμπειρος σκόρερ μίλησε για το παιχνίδι με το Παγκράτι, λέγοντας: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπου παίξαμε καλη άμυνα κ δεν επαναλάβαμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου όπου το σκορ ήταν ισόπαλο».

Για το αν αυτή θα είναι και η αντεπίθεση του Εθνικού, μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα: «Επλιζω να είναι η αντεπίθεση μας γιατί ήταν μια νίκη που την είχαμε ανάγκη μετά τα συνεχιζόμενα άσχημα αποτελέσματα μας. Όλα βέβαια θα κριθούν στο επόμενο εκτός έδρας πολύ δύσκολο ματς που ακολουθεί».

Ο Εθνικός ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με το Ηράκλειο, με τον ηγέτη των Πειραιωτών να αναφέρει: «Το Ηράκλειο είναι μια πολύ καλη ομάδα με έμπειρους παίχτες που καίγεται για τη νίκη.εμεις πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από μια εκτός έδρας νίκη».

Τέλος ο πρώτος σκόρερ της Α2 (με τους 36 πόντους ξεπέρασε Κυρίτση και Καράμπουλα) για την προσωπική του απόδοση ανέφερε: «Μπορεί να ακουστεί κλισέ αλλά χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου δε θα ειχα καταφέρει να κάνω μια τόσο καλη εμφάνιση κ βέβαια να πετύχω 7 τρίποντα που είναι για μένα επίδοση-ρεκόρ».

Keywords
Τυχαία Θέματα