Στοίχημα: Κρατάει χαμηλά το σκορ ο Αρης

Συνεχίζεται σήμερα (22/02) το FIBA Champions League, με τα δεύτερα παιχνίδια των πλέι οφ. Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης, ανάμεσά τους και αυτές δύο ελληνικών ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν, καλούμενος να ανατρέψει την ήττα με 74-76 που υπέστη την Πυλαία, ενώ ο Άρης

αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Στρασβούργο, έχοντας επικρατήσει με 71-52 στο πρώτο ματς. Στους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας, η Λούντβινγκσμπουργκ υποδέχεται τη Μακάμπι Ρισόν και ηΒενέτσια την Βέτσπιλς. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Η βασική πρόταση για σήμερα έρχεται από τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη απέναντι στοΣτρασβούργο. Στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, η οποία διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός στα αμυντικά του καθήκοντα, μεαποτέλεσμα να επικρατήσει εύκολα με 71-52. Πριν από το σημερινό ματς, το Στρασβούργο την Παρασκευή ηττήθηκε στο προημιτελικό του Semain Des As της Euro Disney από τη Ναντέρ με 77-71, ενώ οι «κίτρινοι» γνώρισαν την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Παναθηναϊκόμε 68-59.

Επικρατεί η σκοπιμότητα στο Στρασβούργο

Στα του σημερινού αγώνα, η ελληνική ομάδα έχει αποκτήσει ένα... τεράστιο προβάδισμα και αν είναι ελάχιστα προσεκτική δε θα κινδυνεύσει με αποκλεισμό, καθώς για να συμβεί αυτό θα πρέπεινα ηττηθεί με διαφορά 20 πόντων. Παράλληλα, το Στρασβούργο δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό του, αφού στο ενδιάμεσο της ήττας στο Αλεξάνδρειο και αυτής από τη Ναντέρ που προαναφέρθηκε, έχασε και από τη Λιμόζ με 83-76. Από την άλλη, ο Άρης εμφανίζει σημαντικέςεπιθετικές αδυναμίες, πετυχαίνοντας 59 πόντους στον τελικό και 55 απέναντι στον Ολυμπιακό.Έχει, βέβαια, το ελαφρυντικό ότι αντιμετώπισε τις δύο καλύτερες ελληνικές ομάδες. Σήμερα, αναμένεται να μπει στο γήπεδο όντας απόλυτα προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα, προκειμένου να μην διακινδυνέψει το ενδεχόμενο αποκλεισμού, ενώ το Στρασβούργο στην έδρα του παίζει καλή άμυνα. Συγκεκριμένα, στην πρώτη φάση δεχόταν 62 πόντους ανά αγώνα στο γήπεδό του, ενώ μακριά από το κοινό του «επέτρεπε» 77.5 πόντους. Αναμένεται πάλι κακό ματς από πλευράς θεάματος, η σκοπιμότητα θα επικρατήσει και είναι πολύ πιθανό να επαληθευθεί ξανάτο Under 142 όπως στον αγώνα του Αλεξανδρείου. Επιλογή, επομένως, το Under 142 πόντοι, σε απόδοση 1.83.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, κρατάμε το +8 της Μακάμπι Ρισόν, αφού η Λούντβιγκσμπουργκ κέρδισε εκτός έδρας με 17 πόντους, γνωρίζει ότι το να ανατραπεί αυτή ηδιαφορά είναι... απίθανο, οπότε η «άνεση» αυτή ευνοεί το +8 των φιλοξενούμενων. Στο Βενέτσια –Βέντσπιλς αξιόλογες επιλογές, με ίδιες σχεδόν πιθανότητες επιβεβαίωσης, αποτελούν το +6.5 της φιλοξενούμενης και το προφανές Under 149.5 πόντοι, ενώ τα δεδομένα που επικρατούν στο Παρτιζάν – ΠΑΟΚ, μας οδηγούν στο να μην ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να περιμένουμε μήπως προκύψει κάποια ευκαιρία στο live.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπηκαι ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα