"Καθάρισε" στη Μινεσότα ο ΛεΜπρόν! (videos)

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε απίστευτη κατάσταση, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν "πληγώθηκαν" από τα τρομερά κατορθώματα του Άντριου Ουίγκινς και έκαναν ιδανική νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου στη Μινεσότα.

Πολύ καλή εμφάνιση και για τους Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι έκαμψαν χωρίς μεγάλες δυσκολίες στην έδρα τους την αντίσταση των ισχυρών φέτος, Τορόντο Ράπτορς.

Με τον

ΝτεΜάρκους Κάζινς να σημειώνει τη νικητήρια ελεύθερη βολή, οι Σακραμέντο Κινγκς πέρασαν από την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Αποτελέσματα:

Τίμπεργουλβς - Καβαλίερς 108-116

Μπουλς - Ράπτορς 105-94

Λέικερς - Κινγκς 96-97

Ανάλυση:

Την 38η νίκη τους σε 54 παιχνίδια πανηγύρισαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι βελτίωσαν κι άλλο το ρεκόρ τους μετά από τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο Άντριου Ουίγκινς ήταν εκπληκτικός, σκοράροντας 41 πόντους με 16/29 σουτ εντός πεδιάς, ενώ ο Καρλ Άντονι Τάουνς ήταν επίσης εξαιρετικός και τον ακολούθησε με τους 26 πόντους που έβαλε.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές είδαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να σημειώνει 25 πόντους, να μοιράζει 14 ασίστ και να κατεβάζει 8 ριμπάουντ, κάνοντας πραγματικά τα πάντα πάνω στο παρκέ για την ομάδα του.

Πέραν του Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους, αλλά με 10/27 σουτ εντός πεδιάς, σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και ο Τσάνινγκ Φράι, ο οποίος κάλυψε ιδανικά το κενό του Κέβιν Λαβ με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους Σικάγο Μπουλς, προκειμένου να λυγίσουν τους ισχυρούς και φέτος Τορόντο Ράπτορς. Οι βάσεις της νίκης μπήκαν από τα δύο πρώτα δεκάλεπτα, ενώ στη συνέχεια οι "ταύροι" έπαιξαν έξυπνα με τον χρόνο και πέτυχαν άνετα τον στόχο τους.

Ο Νταγκ ΜακΝτέρμοτ ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, τη στιγμή που ο Τζίμι Μπάτλερ έμεινε στους 19 με 15/19 ελεύθερες βολές και 2/10 σουτ εντός πεδιάς, αλλά μοίρασε 12 ασίστ και έκανε 4 κλεψίματα.

Ο Κάιλ Λόουρι ήταν πρώτος σκόρερ των Καναδών με 22 πόντους και ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν είχε 18 με μόλις 5/19 σουτ εντός πεδιάς και αρκετές επιπόλαιες επιλογές στο παιχνίδι του.

Σε ένα ματς με συναρπαστική ροή, οι Σακραμέντο Κινγκς άντεξαν μέχρι τέλους και πήραν εν τέλει το δύσκολο ροζ φύλλο μέσα στο σπίτι των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έκανε πράγματα και θαύματα, έχοντας 40 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ σημείωσε και τη νικητήρια βολή στα 9'' πριν τη λήξη, με τον κορυφαίο των γηπεδούχων Λου Ουίλιαμς (29) πόντους να αστοχεί στο τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα